Fehér Anettka sírva távozott az Esti Frizbi forgatásáról

2008.03.27. 18:39
Fehér Anettkát meghívta a műsorába Hajdú Péter, hogy férjéről meséljen, de miután levetítettek egy bejátszást Forgács Rezsőről Anettka sírva távozott a stúdióból. Szintén a mai napon a TV2 reggeli műsorában megkímélték Anettkát attól, hogy megnézzen egy felvételt Forgács Rezsőről, aminek Fehér Anettka örült, mert azt mondta, még nem tudna megnézni egy ilyen videót.

Fehér Anettka csütörtökön a TV2 reggeli fellépése mellett az Esti Frizbi meghívását is elfogadta, és Hajdú Péternek mesélt az érzéseiről és jövőbeli terveiről. Mikor Röme – a házi zeneszerző - dalra fakadt a műsorban, Anettka elérzékenyült, de még tartotta magát.

Ezután levetítettek egy bejátszást, ami a NÉVshowR egy évvel ezelőtti adását idézte fel, mikor a házaspárok vetélkedőjén Rezső szerenádot adott Anettkának. Ekkor az özvegy kirohant a stúdióból, és egy oszlopnak támaszkodva zokogott.

A TV2-ben még minden jó volt

Fehér Anettka a napot a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában kezdte, ahol higgadtan és visszafogottan nyilatkozott, pedig a folyamatosan a könnyeivel küszködő Liptai Claudia kérdései után nem csodálkozhatott volna senki sem, ha Anettkánál eltörik a mécses.

Az Esti Frizbiben

Elmondta Liptainak, hogy igyekszik keményen tartani magát, mert nem akarja, hogy az emberek megismerjék a törékeny énjét. Hozzátette ő otthon sír, magában és magának, mert ő ugyanúgy szerette Rezsőt mint saját magát, ahogy Rezső is ugyanúgy szerette őt, ahogy magát.

A Mokkából kiderült, hogy Anettka annyi mindent megélt Rezsővel, hogy az egy életre elég gondolattal látja el őt róla, valamint, hogy az utolsó évben csak sok hazugság árán tudták egymásban tartani a lelket.

Ezután elmondta még a beszélgetés alatt végig a sírás szélén álló Liptainak, hogy ő már rég elengedte magától Rezsőt, megköszöntek egymásnak mindent.

Forgács Rezső Anettka elmondása szerint csak az örömet és boldogságot szerette, ezért szívből gyűlölte a temetéseket és a gyászt. Rezső tiszteletére Fehér Anettka is csak a holnapi temetésig jár feketében, akinek a férje még sírkövet sem akart magának, mert nem akarta, hogy felesége egy kőhöz járogasson.

A TV2 műsorában le akartak vetíteni egy kisfilmet Forgács Rezsőről, de végül az özvegyre tekintettel ezt nem tették meg. Fehér Anettka ennek a gesztusnak kifejezetten örült, mert azt mondta, azt még nem tudná elviselni, ha meg kéne néznie egy felvételt a férjéről.

Az Esti Frizbi felvételén azonban levetítették egy bejátszást, amit Anettka már nem bírt elviselni.