horoszkóp

Anettka gyermeket vár

2006.01.23. 11:21
Fehér Anettka gyermeket vár. Férjével, Rezsővel kislányt szeretnének, akinek természetesen az Anettka nevet adják majd. A műsorvezetőnő űrhajóskiképzése a férj szerint nyugodtan elmaradhat.

Néhány hónappal augusztusban tartott esküvője után kiderült, hogy Anettka terhes, írta a Blikk. Az űrbe vágyó műsorvezetőnél gyanús rosszullétek jelentkeztek és egy picit ki is gömbölyödött, mert áldott állapotba került, értesült a lap. A lapból azt is megtudhattuk, hogy Anettka nagyon örül a baba érkezésére utaló jeleknek, de mivel a gyógyszertárakban kapható gyorstesztekben nem hisz, a héten elmegy orvoshoz. Az asztronauta ambíciókkal rendelkező hölgy azt is megosztotta a közönséggel, hogy férjével nem tervezték a gyermeket, csak úgy becsúszott.

Anettkának hívják majd őt is

A gyermekáldás egy hétéves kapcsolatba érkezik, amelyből csak tavaly nyáron lett házasság. Anettkának nincs még gyermeke, férjének, Forgács Rezsőnek azonban van már egy 14 éves lánya. Forgács szerint fel sem merült, hogy elvetessék a gyermeket, Anettka űrhajós képzése pedig akár nyugodtan el is maradhat. A házaspár azt is elárulta, hogy kislányt szeretnének, akit minden bizonnyal Anettkának neveznek majd.

Legutóbb politikai szakértőt játszott

Legutóbb a botrányairól elhíresült Fehér Anettka azzal vonta magára figyelmet, amikor állandó parlamenti belépőt kapott az MDF-től. A parlament látogatására feljogosító igazolványt aláíró frakcióvezető, Herényi Károly szerint Anettka, csupán médiatevékenységet végzett volna, melynek keretében közelről figyelte volna a képviselők munkáját. Dávid Ibolya pártelnök közbelépésével Anettka szakértői karrierje tiszavirág életűnek bizonyult, hiszen még aznap, amikor az ügy kitudódott a műsorvezetőnőt meg is fosztották belépőjétől. Pedig a parlamenti munkára a sztár külön egy angol szabóságból kosztümöt, mellényt és nyakkendőket is rendelt.