horoszkóp

Anettka elvetélt

2006.03.06. 08:47
A nyaralásból hazatérve Anettka rosszul lett, és gyermeke életét már nem tudták megmenteni.

A Velvet Valentin-napi összeállításában Anettka még boldogan nyilatkozott arról, hogy bár férjével, Forgács Rezsővel mindig csak egy kis ajándékot vásárolnak egymásnak, a meglepetés azonban idén nagyobb lesz: egy tengerparti út. Anettkának kedvenc országa Egyiptom, ám ez a nyaralás valószínűleg az egyik legkeserűbb emlékként él majd benne.

A repülőn lett rosszul

A házaspár pénteken jött vissza Egyiptomból, Anettka azonban a a repülőn rosszul lett, és csak másnap derült ki, hogy kilenc hetes gyermeke életét már nem tudták megmenteni, a műsorvezető elvetélt. Anettkát a kecskeméti kórházban műtötték meg, az orvosok szerint jól van. A műsorvezető és férje nem tervezték a babát, Anettka ugyanis évek óta az űrbe készül, de mikor kiderült, hogy gyerekekük lesz, az űrkiképzés elhalasztása mellett döntöttek. Anettka a Velvetnek az egyiptomi út előtt azt nyilatkozta, nagyon jól viseli a terhességet, ezért nem fél, hogy rosszul lesz a repülőn.

Forgács Rezső a Vasárnapi Blikknek elmondta, kikérték az orvosok véleményét, mielőtt útnak indultak, és azt a választ kapták, hogy a repülés a terhesség ilyen korai stádiumában még veszélytelen, noha a Velvet úgy tudja, mindenféle utazást csak a 12. hét után szoktak jó szívvel javasolni az orvosok. A férj szerint valószínűbb, hogy nem a repüléstől ment el a magzat, hanem Anettka valami gyomorfertőzést kaphatott Afrikában, annak ellenére, hogy meglehetősen sokszor járt már Egyiptomban, így elvileg tudta, mire kell vigyázni. Az orvos szerint azonban nem lehet tudni, mitől történt a vetélés, lehetett a repülőtől, lehetett a túlzott mozgástól, ugyanis Anettka meglehetősen sokat úszott Egyiptomban, de lehet, hogy mindezek nélkül is bekövetkezett volna. Anettka maga ragaszkodott a kecskeméti kórházhoz, ugyanis csak az egyik ott dolgozó orvosban bízik, mégha nem is nőgyógyász az illető.

Újra munka

A házaspár hét éves kapcsolatot tudhat maga mögött, és kislányt szerettek volna, akinek szintén az Anettka nevet tervezték adni. Anettka egyelőre senkivel nem kíván beszélni, férje szerint most még csak sírni tud, de biztosan újra beleveti magát a munkába, az űrhajóskiképzéssel azonban nem tudni, mi lesz.