horoszkóp

Anettka pálinkázással készült az esküvőjére

2005.08.17. 11:23
Anettka idén nem látogatott ki a Szigetre, mert esküvőjére készült. A Magyarország legkisebb településén tartott szertartásra a műsorvezető ejtőernyővel szeretett volna érkezni, végül helikopterrel utazott, majd pálinkázott és malacot evett.

Hazánk legkisebb településén, a tizenhat lakót jegyző borsodi Tornakápolnán ment férjhez kedden Fehér Anettka Forgács Rezsőhöz. Az RTL Klub információi szerint az utolsó pillanatig kérdéses volt, hogy a menyasszony odaér-e időben a délelőttre tervezett szertartásra.

Helikopterrel érkezett

Fehér Anettka A Budapest televízió arca ugyanis eredetileg ejtőernyővel szeretett volna a templomra ugrani, de a rossz idő miatt végül helikopteren érkezett a helyszínre, ahol sokkal többen várták, mint amennyi vendéget meghívott. Köztük volt a rózsaszín tüll színházi jelmezbe öltözött Csala Zsuzsa, és a kábeltévé másik műsorvezetője, Sáfár Anikó is, valamint egy rabbi, cigányzenészek, és hastáncosok is, de jöttek a környező falvakból, és természetesen a műsorvezetőnő rajongói sem maradtak távol. Anettka és Rezső a szertartás előtt pálinkázással melegített be, és a vendégekkel is koccintottak.

A műsorvezető tanúja Terry Black a Színes Bulvár Lapnak elmondta, Anettka és a negyvenes évei végén járó vállalkozó már nagyon régóta ismerik egymást, és úgy véli, őket egymásnak találták ki. Anettka eredetileg másképp képzelte az esküvőt: miután kis híján egy évtizednyi együttélés után a Budapest Tévében időnként Pótanettkaként is feltűnő vállalkozó megkérte a kezét, úgy tervezte, hogy Csillagvárosban fognak majd egybekelni.

Szkafanderben szerette volna

Anettka nem lelkesedett azért sem, hogy a szertartáson hagyományos esküvői ruhát viseljen, ugyanis minden vágya volt, hogy szkafanderben mehessen férjhez. Az űrhajós központ azonban nem adta meg az engedélyt a különleges kéréshez, így választottak egy másik, viszonylag extrém helyszínt. A ceremónia időpontját ezután kötötték le, és - amint azt Anettka a Velvetnek elmondta -, esküvője miatt idén nem látogatott el a Szigetre sem. A nászútjáról még nem beszélt.