horoszkóp

Anettka gorillákat simogatna nászútján

2005.09.09. 11:49
Az ifjú feleség csillagvárosi behívóját várja, ezért még nászútra sem mer elmenni. De ha lesz ideje, Ugandába megy majmot simogatni.

"A házasélet ugyanolyan, mint a nem házas élet - mesélte Fehér Anettka, aki szerint a papír semmit sem változtatott kapcsolatán Forgács Rezsővel. "Egyáltalán nem tartottam fontosnak az esküvőt, de hát Rezső megkérte a kezem, én pedig igent mondtam" - fedte fel az intézményesített kapcsolatról való véleményét a műsorvezető hölgy. Anettka szerint a lánykérés sem volt túl nagy szám, otthon üldögéltek kettesben, amikor elhangzott az a bizonyos kérdés. Később azonban kiderült, hogy a kérdést egy briliánsgyűrű követte, amit kifejezetten Anettka ujjára terveztek.

Nem büszke rá a szülőfalu

Az űrhajózásra évek óta keményen készülő hölgy mindent megtett volna azért, hogy Csillagvárosban mondhassa ki az igent, de mivel az egy zárt katonai övezet, nehéz lett volna megszervezni. "Felhívtam a Belügyminisztériumot, és megkérdeztem, mi Magyarország legkisebb, önkormányzattal rendelkező települése. Azt mondták Tornakápolna, nem messze Aggtelekről, amiről eddig még nem is halottam. Másnap lementünk Rezsővel megnézni a helyszínt, a helyiek nagyon kedvesen fogadtak, az egész esküvőt a polgármester felesége szervezte meg nekünk, akik nagyon örültek, hogy ott házasodunk." Anettka maga is egy kellemes, nógrádi faluból, Nemtiből származik, így logikusnak tűnik a kérdés, miért nem ott szervezték a falusi lagzit.

"Nem igazán érzem, hogy Nemti büszke lenne rám" - mondta magyarázatként Anettka, aki szerint a falu egyáltalán nem értékeli, hogy ő valóban vitte valamire. Amikor újságírók elmentek Nemtibe anyagot gyűjteni róla, csupa gyalázkodó nyilatkozatot hallottak, amiről Fehér Anettka arra következtet, hogy nem szeretik őt a helybeliek. "Soha semmilyen gesztust nem tett felém a falu. Tornakápolnán azonnal díszpolgárságot ajánlottak fel, és látszott, hogy nagyon örültek, amiért oda szerveztük az esküvőt" - mondta a fiatal feleség, aki mindenkinek azt az utasítást adta, ne vegyenek ajándékot, ennek ellenére mindenki hozott valamit. "A legjobb ajándékot Sáfár Anikótól kaptuk: egy ásót, egy kapát meg egy nagy harangot. Bepakoltuk őket a stúdióba."

Majomsimi

Anettkának bármelyik pillanatban megérkezhet a behívója Csillagvárosba, ezért nem mer otthonról elmozdulni. Még nászútra sem megy, amíg nem tudja pontosan, mikor kell jelentkeznie az űrhajóskiképzésen, amire évek óta vágyakozik. Ha a kiköltözés előtt még marad ideje, elmennek nászútra is, Ugandába, ahol Anettka a hegyi gorillákat szeretné megsimogatni.