Angelina Jolie embert is ölne kisfiáért

2004.12.20. 15:44
A színésznő habozás nélkül ölne, ha valaki kisfia életét fenyegetné, és szerinte ezzel más is így van. Colin Farrell ugyan nem fenyegette Maddoxot, de valószínűleg azért ő is alaposan megbánta, hogy keménykedni próbált a szexi dívával.

Angelina Jolie-ról sírrabló és bérgyilkosnő szerepei ellenére sem feltételezte volna senki, hogy a valóságban is vérszomjas lehet. A színésznő azonban a német TV Spielfilm magazinnak adott interjújában úgy fogalmazott: akár az életben sem riadna vissza attól, hogy gyilkoljon. Persze, csak ha úgy hozza a helyzet: például, ha valaki kisfiát, a hároméves Maddoxot akarná bántani.

Kemény csaj egy kemény világban

A 29 éves színésznő egyszerűen fogalmazott: "Igen, ölnék is, ha a fiamat kellene megvédenem. Őszintén szólva, ha olyat látnék, amint egy férfi épp halálra veri a feleségét, vagy egy gyerek van életveszélyben, biztos, hogy azonnal közbelépnék". Jolie szerint valószínűleg mindenki így reagálna.

"Jó volna azt hinni, hogy mindannyian egy olyan helyről származunk, ahol csak szeretet és béke uralkodik. De ez a világ, amiben élünk, nem ilyen." - véli a színésznő.

Alsó madárfogás

A színésznő egyébként is határozottan bánik azzal, aki megpróbál kikezdeni vele: Colin Farrellt is alaposan megleckéztette, amikor az ír színész zaklatni próbálta őt az Alexander forgatása alatt. "A filmben kaftánszerű ruhát viselt, mély zsebbel. Egyszer odajött hozzám és megkért, segítsek kivenni valamit a zsebéből, de amikor belenyúltam, egyenesen a pénisze várt. Úgy gondoltam, kicsit megleckéztetem a fiút: megmarkoltam a kezembe került alkatrészt és jó alaposan megcsavartam. Majdnem a kezemben maradt." - mesélte a The Mirrornak a keménykezű színésznő.