Angelina Jolie szerint a női test hihetetlenül erotikus. A színésznő legutóbb arról beszélt a leszbikus szex szakértője lett. Korábban pedig arról, hogy több mint egy éve nem volt szeretője. Igaz, akkor a férfiakra gondolt elsősorban.

Angelina Jolie azt állítja, olyannyira járatos a leszbikus szexben, hogy a téma szakértőjének nevezi magát. "Nagyon szeretem a nőket. A női test pedig hihetetlenül erotikus" - mondta a 29 éves színésznő a Sun című angol napilapnak, majd rátért arra is, hogyan kell boldoggá tenni egy nőt.

De nem adott tippeket

Angelina Jolie
Angelina Jolie
"Nőként jobban tudom, mi okoz gyönyört egy másik nőnek. Hiszen ugyanarra vágyik, mint én. Sok szeretőm volt már, ezt tapasztaltam" - mondta a színésznő, aki részleteket nem közölt az újsággal. Angelina Jolie két váláson van túl, és a biszexualitásáról egy hónapja beszélt először a nyilvánosság előtt. A leszbikusoknak szóló Diva magazin februári számának címlapján szereplő színésznő a lapnak adott interjújában beszélt arról, hogy ugyanúgy vonzódik saját neméhez, mint a férfiakhoz.

"Mindkét nemben az embert látom, a szeretet pedig ugyanúgy szeretet, bárki felé irányuljon is. Ezért úgy gondolom nem hülyeség, hogy egy nőt ugyanúgy tudok szeretni, mint egy férfit" - magyarázta a magazinnak Jolie, aki egy filmszerepének köszönhetően bővítette ki repertoárját női szeretőkkel. A Kifutó a semmibe című filmben ugyanis leszbikus nőt alakított, és - mint elmondta - a női testek törékenysége és szépsége nagy hatással volt rá.

Kampány a szexipar ellen

Angelina Jolie az utóbbi időben sokat nyilatkozott a szexről, de nem a saját életéből merített tapasztalatokról. A tavalyi év végén arra vállalkozott, hogy egy tévés dokumentumfilmet kommentál, mely az európai szexpiacról, az emberkereskedelemről szól. Billy Bob Thornton korábbi felesége azt állította, szívügye ez a probléma. "Tragédia, hogy még a századunkban is évente emberek százezreit használják ki és kezelik áruként" - mondta a színésznő.