horoszkóp

Angelina Jolie kibékül exférjével

2004.09.16. 10:58
Az egykori sztárpár válása óta csak a sajtón keresztül üzengetett egymásnak. Angelina Jolie azonban most elárulta: pár hónapja ismét beszélőviszonyban vannak. Vajon mennyire békülnek ki?
Angelina Jolie és exférje, Billy Bob Thornton sokáig nem is álltak szóba egymással válásuk után, csak a sajtón keresztül kommunikáltak. A 28 éves színésznő azonban most elismerte, hogy ismét közelednek egymáshoz, még ha ez csak a beszélőviszony visszaállítását jelenti is.

"Nem úgy gondoltuk"

A Premier magazinnak adott interjújában Jolie azt nyilatkozta: "Ezt igazából senki nem tudja, de Billy és én ismét beszélünk egymással. Pár hónappal ezelőtt kezdtünk ismét közeledni egymáshoz, és most már igazán jóleső és mély beszélgetéseket tudunk folytatni. Azt is megbeszéltük, miket mondtunk egymásnak és egymásról, és hogy azokat nem úgy gondoltuk."

Heves érzelmek

Jolie és a 47 éves Thornton 2000-ben házasodtak össze Las Vegasban egy hirtelen fellángolást követően, és később előszeretettel tárták a sajtó elé, milyen fantasztikusan egymásra találtak, és vad szexuális életükről is előszeretettel nyilatkoztak. A sajtó kedvenc témája volt az is, hogy a színész házaspár kis fiolákban egymás vérét viseli egy nyakláncon, és hogy Angelina - szerelme jeléül - karjára tetováltatta férje nevét. Válásuk után a tetoválás is eltűnt a színésznő karjáról, a fiolák is lekerültek a nyakakból: Thornton azt nyilatkozta, hogy az övé "valamelyik fiók mélyén lehet", míg Jolie a sajátjáról egyenesen azt állította, hogy tűzbe dobta.

Gyerekes probléma

Az Oscar-díjas páros 2003 májusában vált el, miután örökbefogadtak egy kambodzsai kisfiút. Jolie akkor "leküzdhetetlen véleménykülönbségekre" vezette vissza a válás okát, de egyes újságok tudni vélték, hogy kisfiuk, Maddox nevelésével kapcsolatban vannak sorozatos vitáik, amik a házasság végleges megromlását okozták. A magazinnak adott interjújában Jolie nem tért ki arra, elképzelhető-e, hogy ismét összejöjjenek férjével, de tekintve, hogy nemrégiben derült ki az is, hogy újabban Val Kilmerrel jár, ez egyelőre nem tűnik valószínűnek.

A színésznőt nemsokára Oliver Stone Nagy Sándor-filmjében láthatjuk; az Alexander című moziban a főszerepet játszó Colin Farrell édesanyját alakítja majd.