horoszkóp

Angelina Jolie fiának nem lesz apja

2005.01.16. 13:23
Angelina Jolie megelégelte, hogy még mindig azzal nyaggatják, hogy Brad Pitt és Jennifer Aniston házassága miatta romlott meg. Legutóbb is cáfolta, hogy a színészben találta meg az igazit. Sőt kijelentette, nagy esélyt lát arra, hogy fiának sosem lesz majd apja.

Angelina Jolie attól fél, sosem találja meg az igazit, és az élete hátralévő részében magányos lesz. A színésznő ezt az után árulta el, miután elege lett abból, hogy még mindig Brad Pittel nyaggatják.

Csonka család

"Rá kellett jönnöm, hogy sajnos jó esélyem van rá, hogy egyedül, apa nélkül neveljem fel a kisfiamat, Maddoxot. Lehetnek még nagyszerű, szenvedélyes szeretőim, jó barátaim, de attól tartok, szerelmes már nem leszek többé" - panaszkodott Agelina Jolie a Femalefirst című újságnak, amelyet az Ananova idézett. A színésznőt arról kérdezték, hogy Brad Pittben találta-e meg az igazit?

A Tomb Raider főszereplője sokadszorra cáfolta a pletykákat, hogy szívesen váltaná Jennifer Anistont a színész életében. Azt szintén többször tagadta, hogy valaha is több lett volna köztük a munkatársi kapcsolatnál.

Brad Pitt és Angelina fia

Az egykori álompár válásáért azonban sokan Angelinát teszik felelőssé, akivel Pitt tavaly, a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán ismerkedett meg. A házaspár ismerősei szerint Jolie-nak annyi szerepe valóban lehet a válásban, hogy a 41 éves Brad Pitt gyerek utáni vágyát erősítette. Mégpedig azzal, hogy örömmel vette, hogy a forgatási szünetekben a színész folyton a három éves kisfiával játsszon.

Jennifer Aniston vállaltan inkább a karrierjével törődik, mint a gyerekvállalással. Noha néhány éve próbálkozott már az utóbbival is, de nem sikerült teherbe esnie. Az egykori párhoz közel állók szerint Brad Pittre az is nagy hatással volt, hogy Angelina örökbe fogadott egy gyereket, akit azóta is egyedül nevel.

Két váláson túl

A 29 éves színésznőről januárban jelent meg egy hír a The Sun című lapban, amelyik szerint egy Daniele Patini nevű olasz milliomossal jár. Többen látták őket összeölelkezve a London Eye turisztikai látványosság környékén. A lapnak Patini egyik barátja nyilatkozott arról, hogy Angelina teljesen elbűvölte az üzletembert. Úgy tűnik, a színésznőt kevésbé bűvölte el a férfi, mert azt nyilatkozta, magányosának érzi magát.

"Még mindig jobb, hogy egyedül vagyok, mintha még egyszer el kellene, hogy váljak" - mondta egykedvűen Angelina, aki huszonévei derekán két házasságon volt már túl. Először Jonny Lee Miller brit színésszel kötött házasságot 1996-ban, majd második férje, Billy Bon Thornton lett. A második válás után kijelentette: nem megy férjhez többet.