Egy mágikus fiolát adott Angelina Jolie Brad Pittnek, melyben egy halott denevér hamvai találhatók. A színésznő ezzel akarja megvédeni a sármos Pittet. Állítja, nincs viszonya a színésszel, és különben sem érdeklik a férfiak, mert csak a jótékonykodásnak él.

Különleges ajándékkal kedveskedett Angelina Jolie Brad Pittnek, akivel mostanában mindenki össze akarja boronálni, és sokan azzal vádolják, hogy ő felelős az álompár, Pitt és Aniston szakításáért. A legújabb információk szerint Jolie egy szürke porral megtöltött mágikus fiolát adományozott színésztársának, amely arra hivatott, hogy megvédje az ártó, gonosz szellemektől, írja az Ananova.

Halott denevér az üvegben

Az igen bizalmas információról egy közeli barát számolt be, aki véletlenségből Pitt kocsijának a kesztyűtartójában turkált, mikor rálelt az ominózus üvegcsére. A szembesítés után szegény Pittnek nem maradt más választása, mint beismerni, hogy a fiolát Jolie-tól kapta, és a szürke por nem más, mint egy denevér maradványa. Az idióta történet pusztán azért hangzik hihetőnek, mert Jolie-tól nem állnak messze a mágikus rituálék. Amíg még törvényesen is Billy Bob Thorton-hoz tartozott, egymás szárított vérét hordták a nyakukba egy medálba rejtve. Jolie ezen kívül a zabolátlan férj nevét is jó vastagon magára tetováltatta, ez aztán a válás után nehezebb volt eltávolítani, mint a nyakláncot.

Nem jár Brad Pittel

Hogy végül is miért ajándékozta meg Jolie színésztársát a fiolával, nem lehet tudni, azt ugyanis még a turkáló barát sem tudta kideríteni. Jolie mindenesetre tagadja, hogy bármilyen kapcsolata lett volna a színésszel, hiába akarja mindenki összeboronálni őket. A lesifotóként nyilvánosságra került képekről sorra kiderül, hogy közös filmjük, a Mr. és Mrs Smith forgatásáról valók, így eddig tényleg semmi bizonyíték nincs rá, hogy miatta ért volna véget Brad Pitték házassága. Sőt egyre több barát nyilatkozik úgy, hogy valójában Aniston miatt futott zátonyra a kapcsolat, ugyanis ő nem akart egyáltalán gyereket szülni.

A filmezés kötelesség

Angelina Jolie-t egyébként hidegen hagyják a híresztelések, és a pletykák helyett inkább a karitatív tevékenységekre koncentrál, és arra szólít fel minél több embert, tegye ugyanezt. Jolie állítja, színészi munkája nem mérhető semmilyen jótékonysági cselekedetéhez. "Nehéz nekem visszamenni dolgozni, mert sok időt töltöttem most otthon a fiammal és jótékonysági eseményeken, és úgy látom ez az időszak sokkal hasznosabb, kielégítőbb és érdekesebb számomra. Ugyanakkor tudom, hogy a filmekkel sok pénzt kereshetek, és ezzel még több célra tudok pénzt áldozni, még több programot tudok támogatni, így tudom, a színészetre is időt kell fordítanom" - nyilatkozta Jolie a most zajló Gazdasági Fórumon. A színésznő hisz abban, hogy a hírességeknek nagy szerepet kell vállalniuk a jótékonykodásban, és szerinte segíthetnek megoldani a világ problémáit.

Ugyanakkor tény, hogy Jolie-nak régóta nem volt komoly kapcsolata, de ő több ízben állította, nem is vágyik rá. Csak szeretői vannak, mert nem szeretné, hogy bárki beleavatkozzon fogadott fia, Maddox életébe. A színésznő igen rossz kapcsolatban van saját apjával, a szintén színész Jon Voigttal, és ez a trauma egész életét végigkísérte. Szeretné, ha fiának nem kellene ezt megtapasztalnia, ezért jelenleg nem akar apát a családba.