A Jóbarátok című sorozat sztárja nem vesztegeti az idejét: bár a Mirror értesülései szerint alig néhány napja mentek szét John Mayer rockzenésszel, máris egy férfimodellel randizott a héten. Úgy tűnik, Aniston továbblépett, bár hivatalosan a pár még a szakítást sem erősítette meg.

Barátok és ismerősök információi alapján a tegnapi Mirror írta meg először, hogy szakított Jennifer Aniston és rocker pasija, John Mayer. Bár a szakítás állítólag még a hét elején történt, ezt az információt egyelőre egyik fél sem erősítette meg hivatalosan. Talán mert még ők se érzik véglegesnek: "John szereti elnyújtani a kapcsolatait, mindig alaposan átrágja és elrendezi a dolgokat magában, mielőtt valóban búcsút int" - nyilatkozta a People magazinnak Mayer egyik barátja. A US Magazine viszont úgy tudja, egyelőre még szakításnak se nevezhető a dolog: "Felnőtt emberek, higgadtan végiggondolták, egyelőre csak szüneteltetik kicsit a kapcsolatot" - idéznek egy másik ismerőst.

Aniston a szakítást modellfiúval gyógyítja

A szünetet közöttük mindenesetre megerősíti, hogy a zenész barátnője nélkül utazott el nyaralni Mexikóba, ahol zenekarával pihente ki a turné fáradalmait. Az US Weekly magazin értesülései szerint eredetileg Aniston is barátjával utazott volna, de az utolsó pillantban meggondolta magát és inkább Los Angelesben maradt. A Mirror legújabb híre szerint pedig már nincs is egyedül: egy egyelőre ismeretlen modellfiúval vigasztalódik. "John lehet, hogy nem gondolta véglegesnek a szakítást, de ha igaz, hogy Jennifer már mással randizgat, akkor elkésett. Általában John az, aki egyik kapcsolatból a másikba ugrik, ha most meghallja, hogy Jen máris talált valakit helyette, az jó nagy pofáraesés lesz neki" - vélte a Mirror informátora.

Még együtt

Pedig nagy tervek voltak

A rockzenész és a színésznő kapcsolata áprilisban indult és július végén már az összeköltözést tervezgették. Brad Pitt óta Mayer volt az első férfi, akivel Aniston állítólag komolyan gondolta a jövőjét, ugyanis nem csak az eljegyzést tervezték, hanem már a gyermekvállalásra is gondolt, bár beszélni még kevésbé mert róla - legalábbis a jólértesült és mindig boldogan nyilatkozó barátok szerint.

Pechsorozat

A titokzatos modellpasiból ítélve azonban Aniston nem búsul túlságosan, talán igyekszik behozni a lemaradását. Brad Pittől való válása óta ugyanis mintha átok ülne kapcsolatain. A színésznő Pitt után a Szakíts, ha bírsz sztárjával, Vince Vaughnnal járt egy évig, de egy telefonbeszélgetéssel véget vetettek a szerelemnek. Ezután Paul Sculfor modellel jött össze, de ez a kapcsolat sem bizonyult hosszúéletűnek. Bár Pittel állítólag azért szakítottak, mert Aniston akkoriban még nem akart gyereket, a 39 éves színésznő állítólag most már egyre inkább aggódik azért, hogy kora miatt esetleg lemaradhat az anyaságról.