Molnár Anikó perel, és Bochkor gyűrűjét hordja

2008.10.03. 12:35
A Nagy Ő és egykori vőlegénye, Bochkor Gábor a mai napig hordja az eljegyzési gyűrűt. Bár a rádiós tagadja, de a Bors egy képpel bizonyítja állítását. Molnár Anikó beismeri, hogy szereti az ékszert, ezért van a mai napig az ujján, de azt nem árulta el, miért kapta. A volt villalakó viszont bejelentette, hogy bepereli a TV2-t a a 10!-ben elhangzottak miatt.

Molnár Anikó és Bochkor Gábor is hordja azt az eljegyzési gyűrűt, amivel annak idején összetartozásukat mutatták a külvilágnak. A rádiós bal kezének gyűrűsujját ékesíti a Bulgari-karikagyűrű, állítja a Bors, azonban Bochkor tagad. „Tévedsz, nem hordom." A lap egy három hónappal ezelőtt készült felvételt közöl a cikkben, amin látszik az említett ékszer.

Molnár Anikót is megkereste a napilap, aki nem tagadta, hogy annak idején kapott egy gyűrűt Bochkortól. „A mai napig ez a kedvenc ékszerem, ezért természetesen hordom. De nem árulom el, milyen apropóból kaptam." A kapcsolat még 2004-ben szakadt meg az egykori álompár között, azóta nem is állnak szóba egymással. Akkoriban Anikó hagyta el a házat, mert úgy érezte, elhanyagolja kedvese, aki azóta Várkonyi Andreával él.

Bochkor Gábor!

Molnár Anikó legutóbb a TV2-n indult műsorban, a 10!-ben, kapott megjegyzéseket külseje és plasztikai műtétei miatt, a Nacsa Olivér, Herczeg Zoltán Kovács Áron triótól. A Nagy Ő az Esti Frizbi felvételén védte meg magát, és jelentette be: bepereli a TV2-t, amiért pellengére állították, és egy adás kedvéért kifigurázták. „ A műsor után felhívtam az ügyvédem, és egy másik is jelentkezett, hogy szívesen képviselné az érdekeimet, ha beperelem a csatornát.

Megviselnek ezek a dolgok, ebben az őrületben élek majdnem öt éve. Nem tehetem meg, hogy befogom a szemem és a fülem. Ha próbáltam kizárni az ilyeneket, a barátaim akkor is felhívtak. Emiatt jött ki a pánikbetegség is rajtam. A depressziómat még kiírtam magamból, de ezt már nem tudom." Hajdú Péternek azt is elmondta az egykori villalakó, hogy a mai napig ráköszönnek az utcán, de ő már fel sem néz. A jövőjét egyelőre nem látja át, a bevételei pedig csak csökkennek.