horoszkóp

Jennifer Aniston nem sírt Brad Pitt miatt

2005.11.07. 11:10
Jennifer Aniston tiltakozott az ellen, hogy Brad Pitt-tel való szakítása után a sajtóban sírósnak állították be, miközben ő végig keménynek mutatkozott a nyilvánosság előtt, csak egyszer bőgte el magát.

Aniston állítólag valóban kiborult és sírt a Vanity Fair szeptemberi számába készülő interjú közben, de azon kívül egyszer sem.

#alt#
Aniston

"Nagyon mérges volt a Vanity Fair cikke miatt. Tényleg volt egy pillanat, amikor elérzékenyültem, mert a szakítás óta nem vállaltam semmiféle nyilvánosságot, és elszoktam tőle" - nyilatkozta Aniston a Newsweek magazinnak. "Az egész csak egy pillanatig tartott" - mondta, de ők úgy állították be, mintha a sírás lett volna rá a jellemző.

A harminchat éves színésznő elárulta, hogy nagyon nehezen viselte a bulvársztorikat és pletykákat arról, hogy ő mennyire ki van bukva Pitt miatt. Főleg az volt számára érthetetlen, hogy miért állítják róla egyes lapok, hogy nem akar családot alapítani.

Aniston és Pitt idén januárban szakított egymással. Válásukat 2005. október másodikán mondták ki véglegesen négy és fél év házasság után. Azóta Brad Pitt a saját súlycsoportjához közelebb álló Angelina Jolie-val randevúzik.