Brad Pitt exneje úgy megvigasztalódott új szerelme, Vince Vaughn mellett, hogy jövőre már családot alapítana. Felpezsdülő energiáit addig is saját produkciós cégébe fojtja.

Tom Cruise és Nicole Kidman egykori házastársakként manapság azon versenyeznek, ki házasodik előbb, és kinek lesz hamarabb közös gyereke új párjával. Náluk Cruise vezet egy terhes Katie Holmes-szal, Kidman viszont várhatóan esküvő terén fogja lekörözni exférjét. Brad Pitt és elhagyott felesége, Jennifer Aniston is hasonló játszmában állnak, bár Pitt mostanra már behozhatatlan előnyre tett szert a teherbe ejtett Angelina Jolie-val.

Most már szülne

Jennifer Aniston azonban nem szeretné, ha az volna a látszat, hogy exférje boldogságát utánozza, így amikor most a Style magazinnak kijelentette, hogy gyereket szeretne, azt is gyorsan hozzáfűzte, hogy azért nem most. "Remélem, jövőre már jócskán a családalapítással leszek elfoglalva. Ezt már korábban is mondtam, de most még szeretnék csak úgy ellenni a kapcsolatomban" - fogalmazott a színésznő, aki válása óta Vince Vaughn kollégájával vigasztalódik. Egyelőre nincsenek is ennél konkrétabb tervei: "Az volna az ideális, ha lehetne pár gyerekem, de ki tudja. Ez is a része a jövőnek, amit nem tudhatok előre, és ez így jó".

Addig is nyüzsög

A színésznő magánélete mellett szakmai karrierjét is gondosan tervezi, sok kollégájához hasonlóan a színészi munkái mellett producerként is szívesen próbálkozna. Már konkrét filmterve is van, amit egyelőre nem árult el: "Azért szeretnék én lenni a producere ennek a filmnek, mert nagyon beleszerettem. Egyelőre nem akarok konkrétabbat elárulni róla, mert nem szeretném elkiabálni, de régóta nem voltam ilyen izgatott és lelkes. Benne akarok lenni, és nagyon szeretném, ha minden területen beleszólhatnék. Már elkezdtük előkészíteni, és egy éven belül tető alá is hozhatjuk."