Molnár Anikó reklámcélból kellett Klausmann Viktornak

hh
2005.05.02. 04:36
Molnár Anikó egy hónapig bírta Klausmann Viktor mellett, aki kétszer is megcsalta a Nagy Ő-t. Anikó elképzelhetőnek tartja, hogy csak azért kellett a Szerencsekerék egykori műsorvezetőjének, hogy az ismét némi publicitáshoz jusson általa, ezért már örül, hogy hamar megszabadult tőle.

A ValóVilág vagy a Nagy Ő című műsorból, illetve Bochkor Gábor barátnőjeként ismert Molnár Anikó múlt héten szakított legutóbbi híres fiújával, a szerencsekerekes Klausmann Viktorral. A kapcsolat ugyan nagy lendülettel indult, de egy hónap után ugyanolyan hirtelen vége is szakadt, amikor Molnár Anikó megtudta, hogy Klausmann két volt barátnőjével is megcsalta őt. Anikó már örül, hogy így alakult, és hamar rájött, hogy átverték.

Ki reklámoz kit?

#alt#
Molnár Anikó

Molnár Anikó elmondta a Velvetnek, hogy szerinte nem kizárt, hogy két ismert ember PR szempontból jön össze egymással. "Nekem ebből a szempontból tiszta a lelkiismeretem, - mondta el a Velvetnek - mert én senkivel sem azért jöttem össze, hogy magamat reklámozzam. Csak érzelmi alapon megyek bele egy kapcsolatba, és direkt nem fogom seggbe rugdosni magam."

Molnár Anikó bevallotta, hogy utolsó kapcsolatában - Klausmann Viktorral - inkább az volt a helyzet, hogy ő reklámozta az egykori Szerencskerék-műsorvezetőt. "A legutóbbi két társamnál, Bochkor Gáborral és Klausmann Viktorral is én akartam, hogy vége legyen" - tette hozzá Molnár Anikó.

Női megérzések

Klausmann-nal való szakításáról elmondta: "Világéletemben jó megérzéseim voltak, és a kapcsolataimon belül is mindig ráéreztem a dolgokra. A legutóbbinál sem hagytak cserben a megérzéseim, és szerencsére hamar rájöttem, hogy valami nincsen rendben" - utal VV Anikó arra, hogy Klausmann-nal folytatott kapcsolatában két hét után megérezte, hogy a férfi megcsalja, és erre később bizonyítékokat is talált. A Story magazinnak elmondta, hogy egyszer két napig távol tartózkodott Klausmann domonvölgyi házától, és mikor hazatért, több jelet is felfedezett, amiből rájött, hogy Viktor megcsalta. Igaz, a férfi ezt a mai napig sem ismerte be, és ugyanezen újság állítása szerint Anikó betegesen féltékeny tud lenni.

A hírnév kötelez

Molnár Anikót saját bevallása szerint nagyon sok támadás érte már azért, hogy csak híres férfiakra hajt. "Az átlagember azt gondolná, hogy egy nem híres pasi nem a kivagyiságod miatt áll le veled" - magyarázza a női Nagy Ő. "Én nagyobb biztonságban érzem magam egy közismert ember oldalán, mert velük legalább biztos lehetek abban, hogy nem a szenzáció a fontos belőlem, hiszen ő is híres. Egy nem közismert férfinál inkább felmerülhet az a félelem, hogy azért akar velem összejönni, hogy mutogathasson a haverjainak."

Azt is elárulta, hogy a közhiedelemmel ellentétben sokkal nehezebb ismert arccal társat találni, mert a hírnévtől "az emberbe bizonytalanság és kételkedés költözik, hogy akkor most miért is akar vele valaki járni."

Túl naiv?

Hogy mi lehet az oka sok zátonyra futott kapcsolatának? "Talán rossz helyen keresgélek, - véli Molnár Anikó - talán túl jóhiszemű és naiv vagyok." De akkor mégis, ki kell neki? "Nincsen férfiideálom" - mondja erre. "Annyit tudok, hogy egy olyan kapcsolatra vágyom, ahol az előbb említett megérzéseim nem működnek, mert nincs miért működniük."

Anikó hozzátette, hogy korábban voltak már olyan kapcsolatai, melyekben nem kellett, hogy működésbe lépjenek receptorai, azok sokáig is tartottak, de ezek már több mint tíz éve voltak.

Újságíró-palánta

Molnár Anikó most két barátja segítségével könyvet ír a média világában elszenvedett viszontagságairól. Ezzel a könyvvel már majdnem el is készült, körülbelül még egy hónap munka van vele, de már megfogant fejében két újabb könyv ötlete. "Szeretnék írni egy saját regényt, és van még egy másik ötletem, hogy mi, azt nem szeretném elárulni, mert félek, hogy ellopják. Annyit elmondok, hogy kényes témákkal fog foglalkozni."

Ezen kívül most kezdett el dolgozni a nice.hu weboldal csapatában, ahol egy újságíró barátja tanítgatja a szakma fortélyaira. Anikó hamarosan bele is vág: "Sztárinterjúkat fogok készíteni. Tök jó kihívásnak tartom az újságírást. Most megtanulom az alapokat, és elképzelhető, hogy a jövőben ezzel fogok foglalkozni" - mondta.

Addig is a Supermodel of Hungary nyári döntőjének műsorvezetésére készül izgulva, és pár héten belül indul saját weblapja, ahova majd saját kezűleg fogja feltenni magáról a híreket.