horoszkóp

Molnár Anikó milliókat követel egy laptól

pl
2005.01.05. 11:12
Az egykori villalakó Nagy Ő jogi képviselője szerint a Napi Ász című lap súlyosan megsértette Molnár Anikó személyiségi jogait, mert cikkében valótlan állításokat közölt szerelmi életéről. Bochkor Gábor barátnője szerint a bulvárlapok szándékosan járatják le, és ebből már a rádiósnak is elege lett.

Személyiségi jogi pert indított a Napi Ász kiadója, a G-Publishing Kft. ellen a TV2 Nagy Ő című műsorából ismert Molnár Anikó. Bochkor Gábor barátnője tízmillió forintos kártérítést követel, ügyvédje szerint a kiadó súlyosan megsértette Molnár Anikó emberi méltóságához, jó hírnevéhez és a magánélet szentségéhez fűződő jogát. Az egykori Nagy Ő-t Dr. Mester Csaba képviseli az ügyben, aki korábban Alföldi Róbert és Hernádi Judit jogi képviselője volt a Geronia Hungary Kft., a Villám és a Star magazin kiadója ellen indított személyiségi jogi perben. A G-Publishing Kft. és a Geronia Hungary Kft. is egy görög üzletember, Constantine Gerou tulajdonában van. Mint arról a Velvet korábban beszámolt, Alföldi első fokon nyert a kiadó ellen, és a Fővárosi Bíróság júliusban hatmillió forint kártérítést ítélt meg a színművésznek. Hernádi Judit hárommilliót kapott.

Szándékos lejáratás?

#alt#
Bochkor Gábor és barátnője
"Nem akartam perelni, mert mindig is utáltam a konfliktusokat, próbáltam békésen megoldani a dolgokat, viszont amióta belekerültem a médiába, rengeteg negatív cikk jelent meg rólam, és most már belefáradtam" - nyilatkozta a Velvetnek Molnár Anikó, aki tavaly nyáron határozta el, hogy jogi úton vet véget a bulvárlapok szerinte szándékos lejáratásának.

"Akkor írtak rólam a legtöbbet, amikor bent voltam a villában, de csak miután kijöttem, akkor szembesültem azzal, milyen hazugságok jelentek meg rólam és a családomról. Akkor még úgy voltam vele, nem csinálok balhét, hiszen minden csoda csak három napig tart, és majd csak elfelejtenek az emberek. Sajnos azonban később is megjelentek rólam negatív hangvételű cikkek, és kezdtem azt érezni, hogy a bulvárlapok szándékosan akarnak lejáratni. A Nagy Ő után összeköltöztem Bochkor Gáborral, és a kapcsolatunk is kapott hideget-meleget. Eldöntöttem, hogy ennek valahogy véget fogok vetni" - mondta a Való Világ című valóságshow és a Nagy Ő egykori szereplője.

Hamis hírek

Molnár Anikó végül a Napi Ászban közölt képzelt levél miatt határozta el, hogy bírósághoz fordul, de mint mondta, nem a Gerónia Hungary Kft kiadványa az egyetlen, amiben szerinte hetet-havat összehordtak róla. "Számtalan pletyka jelent meg a lapokban. Többek között azt írták, hogy én egy kitartott, munkakerülő, férfiak kegyeit kereső nő vagyok, aki tizennégy éves kora óta prostitúcióból él, akárcsak az édesanyám. Képesek voltak azt is leírni, hogy amikor három éves voltam, az apám azért hagyott el minket, mert az anyám egy céda volt és nem bírta már elviselni a félrelépéseit. Aztán az is megjelent, hogy úgy kerültem be a Való Világ villájába, hogy előtte lefeküdtem az egész RTL Klubbal és protekciós voltam. Pedig bárkinek meg tudnék esküdni arra és Isten a tanúm, hogy soha senki nem tolt hátulról. Lehúzták a külsőmet is, azt állították, hogy valójában egy férfiból átoperált nő vagyok, amikor meg összejöttem Gáborral, azt írták, hogy mindenáron a nyakába akarom varrni magam, és arra várok, hogy végre feleségül vegyen" - mondta felháborodva Molnár.

Az utolsó csepp

A Nagy Ő egykori főszereplője, mint mondta, igyekezett emelt fővel elviselni a megpróbáltatásokat, nyáron azonban betelt nála a pohár, édesanyja ugyanis azzal hívta fel, hogy egy nevében írt, képzelt levél jelent meg a Napi Ászban. "Egy nyárvégi, romantikus este volt, ültem kint a kertben Gáborral, csörgött a telefonom, és anyukám volt. Azt sem tudtam, miről beszél, amikor megkérdezte, hogy olvastam-e a levelet az újságban. Aztán felolvasta, és majdnem sírógörcsöt kaptam, majd Gábornak is felolvasta, aki hozzám hasonlóan se köpni, se nyelni nem tudott. A levélben az állt, hogy így harminc felé a szilikonmelleim már nem bírnak ellenállni a gravitációnak, és kérem a szerkesztőséget, hogy segítsenek nekem abban, hogy Bochkor végre feleségül vegyen, mert nem tudok már tovább várni, és kétségbe vagyok esve" - emlékezett vissza a történtekre Molnár.

"Azért veszélyes ez az egész, mert egyáltalán nem biztos, hogy egy tévé, vagy bármilyen más munkahely felvállal egy olyan nőt, akiről a cikkeknek köszönhetően az a kép alakult ki, hogy egy utolsó kurva, aki minden úgy ért el az életben, hogy mindenkivel lefeküdt. Hát ezért fordultam Mester Csaba ügyvédhez, hogy végre leállítsuk a bulvárlapokat" - tette hozzá.

A bíróság februárra tűzte ki a tárgyalást, és amennyiben kedvező döntés születik az ügyben, Molnár Anikó jótékonysági célokra ajánlja fel a megítélt kártérítés egy részét.

Dr. Homolya Róbert, a Napi Ászt kiadó G-Publishing Kft. jogi képviselője a Velvet kérdésére elmondta, szerintük a vádak megalapozatlanok, bővebben azonban nem kívánt nyilatkozni a témában. "Csak az első bírósági tárgyalást követően nyilatkozunk" - mondta.

Bochkorral boldogok

Molnár Anikó hét hónapja él együtt a Sláger rádió műsorvezetőjével, Bochkor Gáborral. Bár számos lapban megjelent, hogy a pár házasságot tervez, a 29 éves Nagy Ő a Velvetnek cáfolta az esküvővel kapcsolatos pletykákat: "Olvastam én is, hogy összeházasodunk, és már vártam, mikor írják meg az esküvő időpontját. De nem, nem megyek még férjhez. Komoly, normális élettársi kapcsolatban élünk, kezdjük egymást megismerni, és nagyon boldogok vagyunk".