horoszkóp

Molnár Anikó az új melleivel sem mehet Amerikába

2008.01.26. 08:21
Az gigaméretekkel rendelkező éppen szingli Molnár Anikónak visszautasították a vízumkérelmét - tudtuk meg egy feljelentőtől. Jane nem kívánta kommentálni a hírt, sőt kiborult attól, hogy miért foglalkoznak vele ennyit.

Molnár Anikó kikapcsolódási szokásairól nemrég értesültünk és úgy néz ki máris megváltoztak. Márciusra tervezte, hogy elutazik Londonba, hogy körülnézzen és kipihenje a felhajtást, ami a hétköznapokban körülveszi. „Én például évek óta nem járok el szórakozni, mert tudom, hogy ha elmegyek, akkor csak ülök egy asztalnál, és próbálok viselkedni. Nem tudnék önfeledten mulatni, vagy táncolni, mert attól félnék, hogy másnap, vagy harmadnap egy magazin címoldalán látom magam. Ebből a szempontból zavar, hogy azt látom, az emberek állandóan tetőtől talpig mustrálnak" - nyilatkozta, és még nem sejtette, hogy az amerikai nagykövetségen is kíváncsi szemek kísérik minden mozdulatát.

"Szerda reggel az amerikai követségen vízumkérelem benyújtása miatt majdnem 2 órán keresztül volt szerencsém a The Moog zenekart közelebbről is megfigyelni. Nagyon normálisak, szimpatikus, barátságos fiúk, viszont szegény Anikó. Na ő nem tűnt épp a legvidámabbnak, pláne miután elutasították a kérelmét. Rejtély számomra, hogy egy amúgy sem túl alacsony hölgy, miért vesz fel 10 cm-es sarkú csizmát. Úgy fest, mint egy óriás. Kissé ijesztő. Jah és még egy észrevétel. Anikót is elkaphatta a Louis Vuitton táska őrület. Na de kérem, ha már táska, akkor legalább legyen valami ízléses. Na de LV, "farmer színű." Pfujjj" - tudtatta távirati stílusban a Velvettel Kristóf a véleményét.

Dr. Molnár Anikó a kijelentésekre csak ingerülten tudott reagálni. Közölte, hogy elege van azokból, akik nyomoznak utána, megfigyelik, ahelyett hogy a saját kis boldogtalan életükkel foglalkoznának. Azt szívesen megosztotta volna velünk, hogy éppen mit vásárol, - mert a beszélgetés közben éppen egy bevásárlóközpontban tartózkodott - de az elutasított vízumkérelmet nem kívánta kommentálni.    

A Velvet információ szerint Nagy Ő Aniót nem először próbált kijutni az Egyesült Államokba, vízumkérelmét mér többször is elutasították.