horoszkóp

'Elegem van a csapongásból'

dns
2005.09.13. 21:26
Amióta megszületett az unokaöccse, Molnár Anikó úgy gondolja, sok minden áll még előtte. A volt valóságshow-szereplő a közelgő harmincadik születésnapja kapcsán arról beszélt, bulizás helyett inkább tévézik, és ismert partner helyett egy civil férfira vágyik. Bochkortól mindenesetre sokat tanult.

"Szeretnék családot" - válaszolt tömören Molnár Anikó a közelgő harmincadik születésnapja kapcsán felvetődő kérdésekre. "Nem érzem, hogy különösebb fordulópont lenne ez a születésnap. Tavaly kifejezetten rosszul éreztem magam, amikor 29 lettem, és arra gondoltam, se pasim - pláne férjem - se gyerekem, és közben lassan elmúlik a fiatalságom. Az elmúlt másfél hét változtatott meg némileg. Megszületett ugyanis az unokaöcsém, Olivér, és ez újabb lendületet adott, hogy annyi minden áll még előttem" - mondta Molnár Anikó.

Civil partner egy életre

Az ehhez hasonló esetekben legtöbben épp az ellenkezőjére gondolnak. "Persze, én is gondolhattam volna arra, hogy harminc évesen nekem miért nincs még gyerekem? Pedig valójában semmiről nem késtem le. Ezenkívül még egy fontos tényezőt említhetek. Mivel én csonka családban nőttem fel, legfőbb célom, hogy ne történjen meg ugyanez az én családommal. Olyan férfit keresek, akivel le tudom élni az életemet" - folytatta Molnár Anikó, akivel kapcsolatban a párválasztás gyakorta felvetődik a bulvársajtóban. A legkedveltebb témák egyike, hogy vajon újra ismert partnert keres-e?

"Nem, egyértelműen civil partnerre vágyom. A nem ismert emberek nyugodtabbak, és az értékrendjük is jobban közelít a valósághoz" - jelentette ki a Való Világbeli szereplése után a médiában gyakran megjelenő Molnár Anikó, akit arra kértünk, részletezze a különbséget.

Értékrend és Bochkor

"Alapvetően abból adódik az eltérés, hogy a médiában dolgozó, illetve a nyilvánossággal szoros kapcsolatot tartó emberek más elvárásoknak kell, hogy megfeleljenek. Ha ismert médiaszereplő vagy, nagyon fontos a látszat, hogy milyen kocsid, milyen lakásod van, másfelől a munkád sosem elég biztos. Nem tudhatod, hogy meddig lesz műsorod, meddig tart a sikerszériád. Simulékonynak kell lenned, folyamatosan a jobbik arcodat mutatni, jópofizni, kedveskedni olyan emberekkel, akiktől előrelépést remélhetsz. Ez a készenlét hosszú távon megváltoztatja az embereket. Én pedig egyáltalán nem vagyok ilyen, és nincs kedvem beilleszkedni ebbe az értékrendbe" - mondta Molnár Anikó, akit arról is kérdeztünk, az ismert kapcsolatai közül volt-e olyan, amelyik különösen sokat jelentett számára.

"Minden kapcsolatomban a tökéletességre törekedtem, de Bochkor Gábort tudom kiemelni. Rengeteget tanultam tőle, a személyiségén keresztül jobban megismertem az emberi természetet, ezért hálás vagyok neki. Másrészt ez volt az egyik hosszabb ideig tartó kapcsolatom, így másokkal is eljutottam volna erre a szintre, ha több időt töltünk együtt" - mondta Molnár Anikó, aki egy másik hosszú kapcsolatát is megemlítette.

Állandóan úton

"Tíz évvel ezelőtt az első szerelmem volt az, aki mellett le tudtam volna horgonyozni. De akkor még túl fiatal voltam, és amikor a média foglalkoztatni kezdett, a megváltozott helyzet a kapcsolatunknak rosszat tett. Akkor még szívesen részt vettem a pörgésben, de ő nem tartott velem" - mondta az egykori villalakó, aki akkor a VV-beli szereplése után a többi játékossal együtt rotációban szervezett médiaeseményeken vett részt.

"Állandóan úton voltunk, közönségtalálkozókra, dedikálásokra vittek minket, benne voltuk az éjszakai életben. Bulizni amúgy 17 éves koromban kezdtem járni, és mostanra eljutottam odáig, hogy némelyik bulit elpocsékolt időnek érzem. Ahelyett inkább otthon maradok, tévét nézek, és tartalmasabb programokat csinálok" - folytatta Molnár Anikó, és hozzátette, a nyilvános partik sem vonzzák.

"A hétvégén megjelenő könyvem is az életem egy korszakának áttekintése, amelyet most már nagy részben kívülről szemlélek. A civil életben szeretnék jeleskedni. Nem vágyom olyan partnerre, aki hétvégenként még a siófoki Flörtbe készül szeletelni, a napjai nagy részét a haverjaival tölti, és az foglalkoztatja, hogy milyen extrák vannak a kocsijában. Olyan emberre vágyom, aki lenyugodott már, ahogyan én is".