Az egykori Nagy Őt két hete egy nyíregyházi szórakozóhelyen látták kézenfogva Klausmann Viktorral, de a Velvet megkeresésére akkor még tagadta, hogy volna köztük valami. Most azonban már nem titkolóznak.

Molnár Anikó és Klausmann Viktor tavaly, a Szulák-show forgatásán találkozott először, és állításuk szerint már akkor nagyon jó benyomást keltettek egymásban, bár ekkor mindketten foglaltak voltak. Anikó azonban másfél hónapja elköltözött Bochkor Gábortól, és a Szerencsekerék egykori műsorvezetője is facér, két hete Nyíregyházán, egy műsor felvételén pedig újra találkoztak.

Túlságosan szem előtt van

"Még nekem is nagyon új ez az érzés, még csak az ismerkedés és randizgatás első fázisánál tartunk: sokat beszélgetünk, moziba és vacsorázni járunk" - mondta el Molnár Anikó a Blikknek, és hozzátette, nem akarja elkiabálni új kapcsolatát, de nagyon boldognak érzi magát. A Mai Napnak azt is elárulta, hogy terhesnek érzi a folyamatosan ráirányuló figyelmet, ezért beszélték meg új szerelmével, hogy eleinte titokban tartják kapcsolatukat.

A Blikk Klausmann Viktort is megkérdezte erről, aki úgy fogalmazott, hogy kapcsolatuk egy szép és pozitív történet mindkettejük számára.