horoszkóp

Molnár Anikót letagadja az új pasija

2005.08.19. 15:43
Molnár Anikó állítólagos új barátja, Gyulai Miklós tagadja, hogy bármi köze lenne Bochkor Gábor volt barátnőjéhez, pedig nemrég még kézen fogva jelentek meg egy partin. Szappanopera a Velveten.

Miután szakított Bochkor Gáborral, újra szerelmes a Való Világból ismert Molnár Anikó. A Story legfrissebb száma szerint ezúttal Gyulai Miklóssal lobbant köztük lángra a szerelem puskapora, de a dolog persze bonyolódik.

Első rész

A magazint állítólag Molnár Anikó barátai tájékoztatták, hogy Bochkor Gábor ex-kedvese "megint nagyon szerelmes!" és hogy új választottja Gyulai Miklós, Gyulai István egykori sportriporter fia. Molnár azonban a Story szerint - nyilván okulva az eddigi kapcsolatai körüli felhajtásból - nem erősítette meg a lap értesüléseit. Pedig a barátok szerint jól haladnak a dolgaik, a férfi ugyanis rövid ismeretség után már be is mutatta szüleinek a Nagy Ő-t, aki "feldobva mesélt a családi találkozásról" ismerőseinek.

Második rész

Testével védi

A dologról értesülve a Színes Bulvár Lap is megkereste az érintetteket, akikről csütörtök óta kiderítették, hogy hol Molnár, hol pedig Gyulai otthonában randevúztak; amint azonban a férfi meglátta, hogy újságban szerepelnek, tagadni kezdte, hogy bármi köze lenne az egykori villalakóhoz. "Cáfolom, hogy bensőséges kapcsolat lenne köztünk" - mondta a lapnak, pedig július végén kézenfogva jelentek meg a Playboy partijának helyt adó Bed Beachen, amiről a Velvet is tudósított. Le is akartuk fotózni a párt, de körbevették őket jóbarátaik, mert Molnár nem szerette volna, ha a bulvársajtó kezébe kerül új választottjának fotója. Végül mégiscsak sikerült lencsevégre kapni a partin a féltett férfit, akinek személyében utólag ismertük fel Gyulai Miklóst.

Harmadik rész

A szűkszavú Gyulai Miklós után a Színes Bulvár Lap a férfi édesapját is felhívta, és innen váratlan fordulatot vett a dolog. Az idősebb Gyulai ugyanis elmondta, fiának több mint egy éve van barátnője, akit nagyon kedvel, ezért aggódnak, hogy a pletykák tönkreteszik "Miki" kapcsolatát. Hozzátette, nagyon örülne, ha jó kiállású fia végre megállapodna. A 35 éves Gyulai Miklós egyébként maga is a médiában dolgozik. Ő közvetített például a 2005-ös atlétikai világbajnokságról Helsinkiből.

Levezetés

Molnár Anikó a Velvetnek sem kívánt részletesen beszélni értesüléseinkről, mereven elzárkózott kérdéseink elől, bővebben csak a blogján fejtette ki álláspontját. "Most már szeretném, ha nem a magánéletem miatt kerülnék a címlapokra, valós vagy valótlan pletykák alapján, hanem mondjuk a munkám miatt" - nyilatkozta lapunknak Bochkor Gábor volt barátnője, aki hamarosan saját könyvvel debütál a könyvpiacon.