horoszkóp

Molnár Anikó nem beszél új pasijáról

2005.09.29. 10:59
A magát újabban íróként kipróbáló médiaszemélyiség egyelőre nem tudja, hogy fogy a könyve, de máris további hármat tervez. Ebből kettő egyelőre még titkos, ugyanúgy, ahogy legújabb pasija.

A TNT búcsúkoncertjén szúrta ki Névtelen Feljelentőnk Molnár Anikót, akit állítólag kevéssé kötött le a koncert, mert ehelyett egy ismeretlen férfival "önfeledten, szerelmesen (?), összebújva hallgatták egymást". Lényeglátó megfigyelőnk a titokzatos lovag jellemzését egyszerűen oldotta meg: "az biztos, hogy jónéhány kreditkártyával és tetemes bankszámla-összeggel rendelkezhet". A Velvet mindenesetre azonnal felismerte a lényegi információt: az elsőkönyves "bulvármaca" magánéletében ismét van nagy Ő.

Nem akarja, hogy ráugorjanak

Molnár Anikó azonban nem volt boldog, amikor megkértük, kommentálja az értesülést: "Ne is kérdezz, mert egyáltalán semmit nem fogok erről mondani. Nincs szükségem rá, hogy ismét rámugorjon az összes bulvárlap, és azon csámcsogjanak, hogy hú, ez most egy civil, hú, most vajon meddig húzzák". A kérdésre, hogy mit várt, miután egy stadionnyi koncertközönség előtt mutatkozott új párjával, Anikó kijelentette: "Nem akarom négy fal közé zárva élni a magánéletem, és elegem van abból, hogy folyamatosan megfigyelnek, mintha detektívek volnának rám állítva. Nekem is jogom van a magánélethez, de senki nem kényszeríthet arra, hogy ezt csakis a négy fal közé zárkózva tehessem". Megkérdeztük, hogy később beszél-e majd új románcáról, ám a Nagy Ő fagyosan csak ennyit mondott: "Hiába hívnak, úgyse mondok erről semmit".

Titkos írás

#alt#
Molnár Anikó

Miután ebben a témában hajlíthatatlannak bizonyult, áttértünk múlt héten megjelent könyve, a Mellbedobás témájára. "Még fogalmam sincs, hogy fogy, alig több mint egy hete jelent meg, a könyvkiadó pedig havi elszámolással kapja meg az adatokat". Az elsőkönyves szerző még könyvesboltban sem találkozott saját kötetével, mert ott mostanában nem járt, és egyelőre a véleményezők és dedikációvadászok sem üldözik: "Nem nagyon járok mostanában emberek közé, úgy értem, hogy ha kimozdulok, akkor is autóval megyek" - indokolja elidegenedettségét. A könyvírás azonban bejött neki, komolyan tervezi, hogy még további hármat ír. Azt azonban egyelőre nem tudhatjuk meg, hogy a blogján már beharangozott szinglikönyv mellett mi lesz a másik kettő: "Nem akarok róluk előre beszélni, mert szerintem nagyon jó témákat találtam, és nem akarom, hogy ellopják. Majd ha nyomdában lesz, elárulom".

Ahhoz, hogy lenyúlják az ötletet, nem szükséges, hogy előre tudjanak róla - vetjük fel, hiszen a Mellbedobás megjelenése után pár nappal már hírt adott a bulvársajtó arról, hogy Anikó egy állítólagos expasija "ellenkönyvet" ír róla, amelyben nem csak a saját történetüket meséli el, hanem például Klausmann Viktort is megszólaltatja. Anikó úgy véli, ez a sztori egyértelműen a pénzről szól: "Az én nevemmel, az én sikeremmel akar meggazdagodni, meglovagolja azt a hullámot, amit én csinálok a saját erőmből" - mondta sértetten a média saját jogú hullámlovasa.

Szinglielmélet a szingliségről

Az egyetlen téma, amiről szívesen beszélt, a szinglikről és szingliknek szóló könyve: "Arról írok majd, hogy a mi generációnknak mennyivel nehezebb egy párkapcsolatot tartóssá alakítani, mennyien féltik a szabadságukat, és vallják azt, hogy egyedülállóként könnyebb érvényesülni". Anikó az "egzisztenciális hajsza", a "reklámok hatása" és "a Nyugat beáramlása" kifejezéseket is használta, ezért megkérdeztük, hogy ezt a komoly témát, amit szociológusok és pszichológusok évek óta próbálnak feltérképezni, tényleg egyedül akarja-e feldolgozni. Anikó úgy gondolta, hogy bár egyelőre még a maga számára sem teljesen körvonalazódott, hogyan fog ez megszületni, de arra számít, hogy az emberek lesznek az ő segítsége: "a tudományos részt pedig a tudósokra hagyom".

A Velvet celebbloggere már eddig is nagyon sok olvasói levelet kapott a témában, de a jövőben is várja a hozzászólásokat a blogjában szereplő e-mailcímére: "Én arra vagyok kíváncsi, hogyan gondolkodnak a férfiak és a nők erről a témáról. Azt látom, hogy a lányok jobban belemélyednek lelkileg, és magukban keresik a hibát, ha végetér egy kapcsolat. A pasik visszafogottabbak, inkább csak sodródnak. Jó volna, ha minél többen írnának, nagyon kíváncsi vagyok, mi fog ebből kikerekedni."

A média leghíresebb szinglije (akiről tehát egyelőre nem lehet tudni, most épp az-e) azonban már most elárulja elméletét arról, mi lehet generációja párkapcsolati kudarcainak oka: "Nagyon magas a léc, indokolatlanul és értelmetlenül magasak az elvárások, és senki nem a valódi értékeket nézi a másikban. Mindenki egy lufi illúzióvilágot keres, amit akár évtizedeken át hajszol, aztán meg persze óriási csalódás a vége. Rá kéne jönni, hogy hosszú távon inkább az egyszerű emberi értékek számítanak."