A 34 éves színésznő szerint férjének nem kell különösebb megjátszania magát, ha a vásznon forróvérű szeretőt alakít.
Aniston nemrég forgatta az utolsó Jóbarátok epizódot, többé nem jelenik meg Rachelként a képernyőn, s innentől kezdve minden erejével a gyermekvállalásra koncentrál - nyilatkozta az amerikai Allure magazinnak.

A magazin azzal kapcsolatos kérdésére, hogy vajon jól kijönnek-e férjével az ágyban, a színésznő lelkesen vágta rá az igenlő választ.

A Szoba

Tekintse meg képeinket!
A pár olyannyira rákészült a gyermekvállalásra, hogy kilenc millió dollárt (több mint 1 milliárd 870 millió forintot) érő Beverly Hills-i otthonukban már be is rendeztek egy hatalmas gyerekszobát.

"Úgy nevezzük, hogy A Szoba. Brad nagyon régóta vágyik egy gyerekre" - mondta a színésznő, aki reméli, hogy leendő gyermekének születése közelebb hozza édesanyjához, akivel hat éve romlott meg a viszonya.

Megy a kés alá

Aniston februárban tölti be 35. életévét és tervei szerint negyvenes éveiben egy-két plasztikai műtéttel felfrissíti külsejét: "Természetesen felvarratom a ráncaimat, de csak módjával. Vannak olyan nők, akik nagyon elvetették a sulykot és már úgy néznek ki, mint a Grincs" - utalt a Jim Carrey által megformált szörnyre.