horoszkóp

Jennifer Aniston apró bikiniben napozott

2008.05.05. 19:20
Előlről és hátulról is megtekintheti a falatnyi bikiniben napozó Jennifer Anistont, aki most legújabb pasija nélkül feküdt ki a napra.

Jennifer Aniston a hétvégén Miamiban, a Mandarin Hotel medencéje mellett relaxált, és ebből az alkalomból mindössze egy parányi bikinit öltött magára. A színésznő ezúttal otthon hagyta legújabb barátját, John Mayert, és helyette sminkesével és egy barátnőjével süttette magát a napon, írja a celebrity-gossip.net. Aniston és barátnői, miközben a tikkasztó hőség hatásait koktélokkal próbálták enyhíteni, arra is odafigyeltek, hogy egyenletesen lebarnuljanak, így megtekinthetjük a 39 éves kora ellenére remek formában lévő sztárt elölről és hátulról is.

Nézze meg képeinket!

Demi Moore nyomdokain

Az utóbbi időben Jennifer Anistont, aki egyre inkább Demi Moore nyomdokain jár, vagyis a fiatalabb pasikat részesíti előnyben, hétről hétre másik pasival boronálják össze. Nemrég még Brian Boumával kavart, utána felmelegítette kapcsolatát a tíz évvel fiatalabb Orlando Bloommal, múlt hét óta viszont már 9 évvel fiatalabb John Mayerrel jár. Ezt a hírt maga az énekes és dalszövegíró Mayer erősítette meg, amikor az In Touch magazinban elmesélte az Anistonnal töltött romantikus hétvégéjének minden egyes részletét.