horoszkóp

Aniston újra randizni akar

2005.09.20. 13:16
Brad Pitt exneje nyolc hónappal a szakítás után próbál talpra állni, szívesen pasizna, és azt tartja a legrosszabbnak, hogy a sajtó az egész magánéleti válságát végigkövette.

Jennifer Aniston az Oprah Winfrey showban elmondta, készen áll a randizásra, és arra is, hogy esetleg beleszeressen valakibe, írja az Ananova hírportál. Amerika egyik legnépszerűbb beszélgetőműsorának közönsége megtapsolta a színésznőt, miután az kijelentette: készen áll arra, hogy továbblépjen. A Jóbarátok Rachele egyértelmű igennel válaszolt Oprah azon kérdésére, hogy beengedne-e ismét egy férfit az életébe.

A sajtó a hibás, nem a gyerekvállalás

Jennifer Aniston

Aniston leszögezte: kapcsolatuk nem a gyerek kérdésén bukott meg. Mint mondta, ő mindig is akart gyereket, most is akar.

A színésznő elárulta a műsorvezetőnek, hogy néha bizony elpityeredett a szakítás óta. "Igen, szoktam sírni. Mostanában ez is hozzátartozik a pillanatok megéléséhez" - mondta őszintén. - "Hiába vannak a problémamegoldó könyvek. Az ember gyakran csak ül, néz maga elé és azon töpreng, mit is tehetne."

Anistont az elmúlt hónapokban a sajtó állandó figyelme fárasztotta a legjobban, hiszen ő és Brad csupán "teljesen normális emberek, teljesen normális érzésekkel", mégis az egész világ rájuk figyelt.

Randi az ismeretlennel

Aniston tehát kész az újrakezdésre, igaz, nyilván nem könnyíti meg helyzetét, hogy az egész világ most inkább nem is rajta, hanem éppen azon csámcsog, hogy Pitt és forróvérű szerelme, Angelina Jolie, George Clooney olasz birtokán akar összeházasodni.

Pitt már új életet kezdett

Pitt és Aniston válását a jövő hónapban mondják ki. Akkor talán végre az új sztárpártól is hallhatjuk, amit eddig még sosem, hogy bizony szeretik egymást. A szerelem feltehetően a Mr. és Mrs. Smith forgatásán kezdődött, igaz, Jolie már előtte is jó barátja volt Pittéknek, sőt eleinte pont ő akarta helyrehozni a házasságukat.

Jennifer Anistont mostanában gyakran látták Vince Vaughn komikus oldalán, a színésznő azonban Oprah műsorában cáfolta, hogy barátságnál több lenne köztük.