horoszkóp

Jennifer Aniston félmeztelenül lett az év embere

2005.11.18. 10:53
Jennifer Aniston lett az első nő, akit az amerikai GQ magazin az év embereként szerepeltet címlapján. Az elismerést kitartásáért és a médiafelhajtás ellenére emberien végigcsinált válásáért kapta a színésznő.

Aniston A magazin címlapján félmeztelenül pózoló Aniston a magazinnak elismerte, hogy Gwyneth Paltrownak igaza volt anno, amikor a média helyes kezelési módjára hívta fel a figyelmét. "Igaza volt, Gwynethnek" - mondta - "Ha a kezdetektől fogva nem engedjük be annyira a sajtót az életünkbe Braddel, akkor nem lett volna hirtelen ennyi ember, aki csámcsogni szeretett volna a válásunkon.

Csupa móka és kacagás

Aniston azt sem felejtette megemlíteni, hogy milyen jól érezte magát legutóbbi filmje "The Breakup" forgatásán, amelyben mostani szerelmével, Vince Vaughnnal szerepel. "Soha nem gondoltam volna, hogy egy szakításról szóló film ennyire katartikus lehet. Annyit nevettem, mint az elmúlt tíz évben egyszer sem".

Közelgő esküvő

Közben minden cáfolat ellenére továbbra is makacsul tartja magát a hír, hogy az ex-férj, Brad Pitt hamarosan feleségül veszi még mindig nem bevallott barátnőjét, Angelina Jolie-t. Most már csak az a kérdés, mikor, állítja a New York Post.

A GQ magazin Aniston mellett Vince Vaughnt és 50 Centet választotta az év emberének. A lap különkiadása háromféle címlappal jelenik meg a héten. Vaughn "vicces, bájos és okos" lényéért, 50 Cent pedig azért kapta az elismerést, mert végtelenül szórakoztató személyiség.