horoszkóp

Jennifer Aniston és Vince Vaughn szakított

2006.12.06. 14:42
Egy héttel azután, hogy feljelentőink beszámolóiból tudjuk, Vince Vaughn megismerte a budapesti éjszakai életet és fürdőkultúrát, szakított Jennifer Anistonnal.

Szakított Jennifer Aniston és Vince Vaughn. Szóvivőik szerint továbbra is jó barátok maradnak, írja a People című amerikai magazin. A szakítás körülbelül egy héttel azután történt, hogy Vaughn Budapesten pihente ki legújabb filmjének forgatását.

Magyar csajokat hajkurászni

Mint azt a Velvet Feljelentőhöz eljutatott levelekből értesültünk, a színész jó érezte magát a barátnője nélkül. Egy Gergő nevű feljelentőnk szerint a november 24-i estét már a Mamut 2. Dokk Café nevű szórakozóhelyén töltötte. Gergő és társasága egy születésnapi partin vett részt ugyanitt, a lányok pedig azonnal kiszúrták a színészt a szomszéd asztaltársaságban, és úgy tippelték,"biztos magyar csajokat jött hajkurászni".

Vaughn a pénteki bulit több forrásunk szerint is férfitársaságban pihente ki a Széchenyi fürdőben. Balcsi nevű feljelentőnk szerint a "nagydarab, de vonzó pasit", "a Szecska félhomályos gőzében" lehetett látni, akit Szöszi nickkel jelentő olvasónk szerint vihogó tinédzserek fényképezgettek.

Nagy egyetétrésben

A Jóbarátok című sorozatban feltűnt Jennifer Aniston öt év házasság után vált el Brad Pitt-től és még 2005 őszén összejött Vince Vaughnnal, de ezt mindketten igyekeztek titkolni. A lapok úgy tudják, a kapcsolat a Szakíts, ha bírsz című, Magyarországon is bemutatott vígjáték forgatása közben mélyült el, és idén már küszöbön álló eljegyzésről és esküvőről is írtak a lapok, a pár azonban határozottan cáfolt.

Kapcsolatuk nyáron romlott meg, ennek okát nem részletezték. A 37 éves Aniston októberben meglátogatta Vaughnt Londonban, ahol új filmjét forgatta, és a People értesülései szerint ekkor határoztak nagy egyetértésben a szakításról.