horoszkóp

Jennifer Aniston először beszélt a szakításról

2005.04.13. 14:32
Jennifer Aniston félelmei és kételyei vezettek a házassága válságához. A színésznő első alkalommal beszélt a szakításról, amióta januárban elköltözött Brad Pittől. De konkrét problémákat ezúttal sem vetett fel.

Néhány héttel ezután, hogy Jeniffer Aniston beadta a válókeresetet, elsőként nyilatkozott a válságba került házasságáról. A Jóbarátok színésznője azzal lepte meg a magánéletére kíváncsi embereket, hogy elmondta, bizonytalanul érezte magát az ideálisnak tűnő házasságában.

Rossz érzések

Jeniffer Aniston
"Elfojtottam a rossz érzéseimet, a kételyeimet, a bizonytalanságom, a közös jövőnktől való félelmeimet" - mondta Jennifer Aniston, akit az Ananova idézett. A 36 éves színésznő szerint a válságban ezek az ellenérzések is közrejátszhattak. Ezeket a problémákat nem részletezte, Brad Pittről ugyanakkor változatlanul szépen beszélt.

"Brad a legkedvesebb férfi, akit csak ismerek. Udvarias, előzékeny, az a típus, aki alád tolja a széket az étteremben, és kinyitja az autó ajtaját, amikor odalépsz. De ha még tovább akarok menni, egy úriember. El tudta fogadni a hibáimat, a rendellenességeimet is" - mondta a színésznő vélhetően a gyerekvállalás problémáira utalva.

Jennifer Aniston elmondta azt is, mindig is úgy érezte, egyenlőtlen a viszony kettejük közt, és ez pedig óhatatlanul is sérelmekhez vezetett. Brad Pitt korábban erről így beszélt: "úgy érzem, a szerelmem sosem volt elég feleségemnek".

Gyerekvállalás

A bulvárlapok nagy része a kapcsolat gyengülését azzal magyarázta, hogy Aniston a karrierjét a családja elé helyezte. Ezt azonban cáfolja, mondván, mindenképp szeretne gyereket vállalni. "A gyerekek varázslatosak. Vágyom arra, hogy egyszer nekem is legyen egy saját gyerekem"- mondta a színésznő, aki nemrég Courteney Cox Arquette gyermekének keresztanyja lett, de ezzel a kijelentésével sem közölt túl sok információt.

Brad Pitt és Jennifer Aniston januárban szakított, amelynek okát azóta sem részletezték. A találgatások szerint Angelina Jolie dúlta szét a pár életét, és kisfia megerősítette Brad Pittben, hogy ideje lenne gyereket vállalni. Az anyaságra azonban Aniston még nem készült fel.