horoszkóp

Nemi erőszakkal vádolják a celebdizájnert

2007.03.28. 16:03
Nemi erőszak vádjával tartóztatták le a Paris Hiltonnak, P. Diddynek, a Rockefeller-családnak és a fél szaúdi királyságnak dolgozó Anand Jon divattervezőt. A feljelentés utáni vizsgálat során további áldozatok - köztük egy tinédzser lány - jelentkeztek. A Anand Jon akár életfogytiglani börtönt is kaphat.

Anand Jon Alexander divattervező-stylistot először három rendbeli szexuális zaklatás vádjával vették őrizetbe március 6-án, ez később négy újabb vádponttal bővült, hétfőn pedig a vizsgálatot folytató ügyészek tizenhárom újabb pontot adtak a listához.

Súlyos ügyféllista

Klikk!

Az indiai származású divattervező és stylist ügyfelei közt tudhat egy rakat celebet, valamint európai és közel-keleti királyi családok tagjait. Ügyféllistáján szerepel többek közt Naomi Campbell, Calista Flockhart, Alanis Morrisette, Mary J. Blige, Elizabeth Jagger, P. Diddy, Jamie Foxx, Prince, Laurence Fishburne, Lenny Kravitz, Bruce Springsteen és neje, kékvérű ügyfelei Noor jordán királyné, Olivia de Bourbon, Krisztina spanyol hercegnő, meg a fél szaúdi királyi család, és dolgoztat még nála pár Rockefeller-, Hilton-, Hearst- és Trump-családtag is.

Súlyos vádpontok

Jont Beverly Hills-i otthonában tartóztatták le, miután egy nő azzal vádolta meg, hogy megerőszakolta. A hatóságok további bizonyítékokon keresztül jutottak el a többi lehetséges áldozathoz, akik közül az egyik egy tinédzserkorú lány. Az erőszakos közösülés, kiskorúval való fajtalankodás és egyéb bűncselekmények vádpontjai mellett az ügyészek szerint különösen súlyosbító körülmény, hogy több áldozatról van szó. Ha bűnösnek találják, a designer akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.

A divattervező jelenleg börtönben ül, a kiszabott óvadék 1,3 millió dollár volna. Ügyvédje, Ronald Richards természetesen mindent vádat visszautasít.

Jó lesz rá odafigyelni

A feljövőben lévő divattervezőnek tartott designer saját tervezésű ruháival 1999-ben jelenkezett, miután végzett a New York-i Parsons School of Design nevű intézményben. Többször feltűnt az amerikai Topmodell zsűrijében, a Newsweek pedig az év egyik legfigyelemreméltóbb személyiségének nevezte. Valószínűleg nem pont erre gondoltak.