Az apajelöltek háborúja közepén a modell volt élettársa és ügyvédje, Howard K. Stern ismertette a végrendeletet. Eszerint a modell azt szerette volna, hogy fia mellé temessék, teljes vagyonát kislánya örökölje, a végrendelet végrehajtója pedig Stern legyen.

"Én kezelem az örökséget, minden pénzt Dannielynn kap, és fia, Daniel mellé fogjuk temetni. Daniel halála után beszéltünk erről. Tudom, hogy mit akart, és meg is teszem neki" - mondta el Howard K. Stern az Entertainment Tonight című showműsorban, amikor először beszélt a múlt héten csütörtökön elhunyt playmate végrendeletének tartalmáról.

"Daniel mellett akar lenni, és azt akarta, hogy Howard nevelje fel a kicsit" - ezt már Stern nővére mondta, mi pedig a showbuzz.com-on olvastuk.

Anyai szeretet a síron is túl

A.N. Smith anyja pedig, akivel életében nagyon rossz viszonyban volt, most azzal állt elő, hogy mindenáron látni akarja lánya holttestét. Stern testvére szerint a két nő olyannyira nagyon rossz viszonyban volt, hogy ettől Anna "megfordulna a sírjában". Igaz, a playmate egyelőre igen távol van attól, hogy a sírjában feküdhessen, mivel az épp folyó apasági perben eljáró bíró a DNS-vizsgálatok lezárulásáig megtiltotta,hogy eltemessék a holttestet.

Mivel azonban a DNS-tesztek és más vizsgálatok hosszú időt vesznek igénybe, a legújabb bírói döntés kénytelen volt engedélyezni a holttest bebalzsamozását.