horoszkóp

Kelemen Anna ismét bujkál a rendőrség elől

2008.01.11. 11:07
A szőke celebnek egy bírósági döntés értelmében meg kellene vizsgáltatnia a kutyáját egy igazságügyi állatorvossal, mégpedig minél hamarabb. Egyelőre azonban sem a hivatalos szervek, sem az ismerősök nem érik utol. Amennyiben záros határidőn belül nem viszi el Zeuszt egy szakértőhőz, a rendőrség akár elő is vezetheti. Egyszer ugyan igazolhatja a távollétét, de ezt a lehetőséget már elhasználta.

A bírósági szakértő még mindig nem tudta megvizsgálni Kelemen Anna kutyáját, ugyanis a szőke celebet sem barátai, sem a hivatalos szervek nem tudják utolérni –adta hírül a Bors. Az ex playmate kutyája októberben megharapott egy idős hölgyet, aki maradandó sérüléseket szenvedett. Kelemen Annát az ügyben illetékes II. Kerületi Rendőrség egyszer már kihallgatta, másodszor azonban nem jelent meg. Igaz, ekkor még módjában állt igazolni a távollétét.

Bár ezt a botlást megúszta, komoly következményekkel kell számolnia, ha Zeuszt nem viszi el a bíróság által kirendelt igazságügyi állatoroshoz. „Mivel ennek határidőre el kell készülnie, mielőbb meg kéne vizsgáltatni a kutyát, különben a rendőrség intézkedik, és elővezetik a kutya gazdáját, vagyis Annát” – nyilatkozta Dr. Magyar György.

A Blikknek december közepén már nyilatkozott egy igazságügyi szakértő, aki Zeusz vonásaiból megállapította, hogy a kutya harci ebnek számít. „A nagyon erős arcorri rész, a széles, erős koponya és a kifejezett, fejlett rágóizmok mind azok a jegyek, amelyek a harci kutya keveredést egyértelműen mutatják”– nyilatkozta Soós Attila a lapnak. A szakértő hozzátette, Kelemen Anna súlyosbította a helyzetet azzal, hogy kanos kutyáját lábbal elégítette ki, ugyanis az eb szukaként tekint majd rá.

Az ex playmate ellen gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés megalapozott gyanúja, és segítség elmulasztása miatt büntetőeljárás indult, ugyanis jelen volt, amikor kutyája megtámadta a nénit, viszont a szemtanúk beszámolói szerint nem avatkozott közbe.

Amennyiben a celebet bűnösnek találják, egy évig terjedő szabadságvesztést, közérdekű munkát, vagy pénzbüntetést róhatnak ki rá. Magyar György hozzátette, ha az idős nő valóban maradandó sérüléseket szenvedett, ebből akár öt év is lehet. Ráadásul, ha Zeuszt veszélyes állatnak nyilvánítják, akkor Kelemen Annának szigorú szabályokhoz kell tartania magát. Ha eddigi szokáshoz híven továbbra is szájkosár, és póráz nélkül sétáltatja az ebet, akkor el is vehetik tőle kedvencét.

Kelemen Anna jóval szerencsésebb volt egy másik kényes ügyben. Miután Havas Henrik a blogjában azt feltételezte, hogy az ex playmate újra drogozik, mindkettőjüket kihallgatták. A rendőrség végül megszüntetési javaslattal küldte tovább az ügyészségnek az ügyet.