horoszkóp

Bea asszony szerint Kelemen Anna könnyűvérű nőcske

2006.08.16. 09:39
Kelemen Anna könnyűvérű nőcske, aki nem várná haza vacsorával Győzikét. Így tartja legalábbis Gáspárné Bea asszony, aki saját bevallása szerint nem féltékeny a férjére, aki Kelemen Annával randizott az egyik hétvégén.

Könnyűvérű nőcskének tartja Kelemen Annát Gáspár Győző felesége. Bea asszony a Színes Bulvár lappal osztotta meg a playmate-ről kialakult elképzeléseit, miután férjét hírbe hozták vele. Gáspárné úgy tartja, Kelemen Anna nem az a kaliber, amelyikre Győzikének hosszabb távon szüksége lenne. Egyszer vagy kétszer lehet, hogy megkívánja, de az Bea asszony szerint biztos, hogy Kelemen Anna nem várná haza Győzikét vacsorával, benne tehát nem láthatja meg a gyermekei anyját.

Randi Lipótvárosban

A lap azt követően kérdezte meg Bea asszonyt, hogy egy munkatársuk a Pozsonyi utcában látta sugdolózni egyik szombat este Győzikét és Kelemen Annát. Nemrég Gáspár Győző a sajtónak úgy nyilatkozott, bombázónak tartja Kelemen Annát, mert nagy a melle, és szívesen lefeküdne vele.

Gáspárné saját bevallása szerint azonban nem a playmate-re, hanem egy meg nem nevezett debreceni nőre féltékeny, aki naponta többször is hívogatja Győzikét, és férje figyelmes vele ahelyett, hogy lerázná.

Ami Kelemen Anna magánéletét illeti, úgy tűnik, sokat tudhatnak róla a bulvárlapok olvasói, de valójában semmit. Legutóbb Jáksó Lászlóval látszott kibontakozni egy románc, amelyik nem sokkal azután véget is ért. Jáksó a Velvetnek arról beszélt, egy modortalan megjegyzését követően szép lassan összebarátkozott a playmate-tel, majd összejöttek. Kelemen Anna viszont később ennek ellentmondott azzal, hogy szerinte szex nem is volt köztük.