horoszkóp

Kelemen Anna ezer eurós ajánlata

2007.02.28. 13:49
Ezer euróért bárkivel ágyba bújik Kelemen Anna, legalábbis egy hangfelvétel szerint. Kelemen Anna viszont állítja, rosszakarói vágták össze a felvételt, amelyen egy női hang elfogadja az eltorzított hangú András ajánlatát.

Ezer euróért - kétszázötvenzer fotintért - bárkivel lefekszik Kelemen Anna, legalábbis ezt állítja a Hírextra internetes portál. Az oldal egy hangfelvétellel véli bizonyítani a közérdekű információ valóságtartalmát.

Este 6 után ráér

A rögzített telefonbeszélgetés során egy András néven bemutatkozó férfi aziránt érdeklődik, hogy eltölthetne-e egy-két órát Annácskával. A hölgy a vonal másik végéről először kategorikusan nemet mond. András azonban hajthatatlan, közös, Karcsinak nevezett ismerősükre hivatkozva közli az ezer eurós tarifát. A Hírextra által Kelemen Annaként nevesített hölgy ekkor már nem zárkózik el a találkozó elől, ám állítja nem ismer Karcsit.

Best of Kelemen Anna!

"Mikor szeretnél találkozni?"
"Mikor érnél rá?"
"Az a helyzet, hogy én ma este úgy ahogy ráérek, 6-7 óra után."

Nem tudni, mikor készült a hangfelvétel és ki készítette, a portál szerkesztősége ugyanis postán kapta a cd-t.

Déri Balázs főszerkesztő biztos benne, hogy Kelemen Anna hallható a felvételen. "Aki meghallgatja, az tudja, hogy ő az" - válaszolta a bizonyítékokra vonatkozó kérdésünkre. Szerinte ha össze lenne vágva a hanganyag, akkor hallani lehetne a szakadozottságot.

A főszerkesztő szerint egyébként a bíróságon Kelemen Annának kellene bizonytania, hogy nem ő beszél a felvételen, ami a sajtójog elég sajátos értelmezése, ugyanis a közétett tartalom valódiságát a közlőnek kell bizonyítani, persze, ha bíróságig jut az ügy.

Buta picsa vagyok, akit meg lehet baszni

A felvételt közzétévő portálnak állítólag nem sikerült elérnie a hírbe hozott celebritást, a Velvetnek azonban Kelemen Anna azt állította, nem ő beszél a felvételen, hanem összevágták azt a korábbi hangfelvételeiből.

"Csak pénzt akarnak csinálni belőlem azzal, hogy én az a buta picsa vagyok, akit meg lehet baszni" - háborgott a playmate. "Kapásból fel tudom sorolni az ellenségeimet, de leszarom. Nem tudom, ki csinálhatta, és miért, nem akarok ezzel foglalkozni. Hadd szálljak már ki a bulvárból!"

Kelemen Anna elárulta, tudatosan nem szerepel az utóbbi időben tévéműsorokban. Filmes karriert tervez. Azt mondja, egy magyar filmben lehet majd viszontlátni. Részleteket nem árult el a szerepről, csak annyit, hogy nem egy pohár vizet fog behozni a szobába.