A szőke milliárdosnő egy bingóesten talált magának egy szexi pincérnőt, aki aztán végigfotózta együtt töltött éjszakájukat. Most tehát a fél világ tudja, milyen játékokat szeret Anna az ágyban.

Anna Nicole Smith, a párévi házassággal milliárdossá lett vígözvegy általában súlyváltozásai és részeg randalírozásai miatt szokott bekerülni a bulvárlapokba, ehhez képest az, hogy bingózni jár, valóban nem lett volna elég izgalmas. A szőke Smith esetében azonban egy szimpla bingózás sem érhet véget bilincsbe vert pincérnő és kiszívott nyakak nélkül.

Ki mennyit nyert?

A kebelcsodaként is ismert Smith estéjét a Hamburger Mary's nevű kelet-hollywoodi étteremben töltötte volna, ahol egy jótékonysági bingóestre volt hivatalos. A New York Post információi szerint a szolid este akkor vett nem várt fordulatot, amikor az egykori Playboy modell rászállt az egyik, Tracey nevű pincérnőre, és haza is vitte magával.

Pikáns részletek

A pincérnő állítólag volt olyan okos, hogy az éjszaka további eseményeit digitális fényképeken örökítse meg, ezekkel pedig másnap eldicsekedjen a bár néhány vendége előtt. "Semmi diszkréciót nem tanúsított" - mondta el Smith egy ismerőse a lap PageSix című pletykarovatának, aki maga is készségesen beszámolt a látottakról. "A fotókon látszott, hogy Smith bilincset tett rá és alaposan ki volt szívva a nyaka. Volt aztán még fenékpaskolás is - egész bizarr dolgokat műveltek".