Anna Nicole Smith lefogyott és szellemmel szexelt

2004.06.14. 11:08
Barátai aggódnak Anna Nicole Smith egészségéért, aki most önsanyargató fogyókúrával próbálja leadni fölös 32 kilóját. A szépség azt állítja, hogy valójában akkor is nagyon dögös, amikor épp nem karcsú, egyszer például egy szellemet csábított el.
A kebelméretéről és milliárdos férje után örökölt vagyonáról, valamint drasztikus súlyváltozásairól elhíresült egykori modell az elmúlt hónapokban ismét szigorú fogyókúrával sanyargatta magát. Barátai nem nézték jó szemmel a nagy lendületet, Smith ugyanis a lehető legegészségtelenebb módot választotta a gyors fogyáshoz: nem evett.

A koplalás a legkárosabb fogyókúrás módszer

Anna Nicole
A kebelcsoda kiadós méretei már kevéssé emlékeztettek egykori karcsú alakjára, ezért Smith szigorú koplalásba fogott, ami a táplálkozási szakemberek szerint is a fogyókúra legkárosabb módja - arról nem is beszélve, hogy a kiéheztetett szervezet a fogyókúrát követően olyannyira igyekszik pótolni a súlyveszteséget, hogy a delikvens akár a fogyás többszörösét is visszahízhatja. A barátok tehát meglehetős aggodalommal nézték a szőke csoda hihetetlen erőfeszítéseit, és féltették őt a maradandó egészségkárosodásoktól.

"Szinte semmit nem eszik. Ő, aki nem tudott anélkül kinyitni egy doboz csokit, hogy fel ne falta volna az egészet, most még csak rá se néz! Azért fogyózik ilyen eszeveszetten, mert egyszerűen imádja, amikor azzal van tele a sajtó, hogy megint lefogyott. De hát így lassan teljesen elfogy!" - aggódott egy közeli ismerőse.

Kövéren is szexi

A júliusi FHM magazinból mindenesetre kiderül, mi volt a sietős fogyózás oka: az újság 11 oldalon közli Smith legújabb fotóit, melyeken ismét régi, karcsú formáját hozza.

A szőkeség saját bevallása szerint azonban még 32 kilóval kövérebben is képes volt rá, hogy"akár a holtat is feltámassza". A fotósorozat mellett megjelent interjúban feltették neki a kérdést, mi volt élete legrázósabb szexkalandja, mire Smith teljes komolysággal elmesélte: "Egyszer Texasban voltam, és ott egy szellem kúszott fel a lábamon és aztán szexeltünk. Először azt hittem, hogy a barátom volt az, de mikor felébredtem, kiderült, hogy ő semmit sem csinált. Először nagyon megijedtem, de végül arra gondoltam, hogy végülis miért aggódjak, ha egyszer nem bántott, és amúgy is jó volt!".