Az egykori Playboy-modell, jelenleg milliárdos vígözvegy-wannabe weboldalán jelentette be, hogy igen, igaz a hír, terhes. Azóta azt is tudni, hogy a boldog apuka egy paparazzo, aki eddig tagadott.

Anna Nicole Smith megerősítette, hogy ismét terhes. Az egykori Playboy-nyuszi weboldalán egy amatőr videoklip látható, amelyben a szőke exmodell medencéjében heverészve jelenti be az örömhírt. A modell nem visel fürdőruhafelsőt, de mivel végig hasonfekszik, ez igazából nem is lényeges. Mindeközben a háttérben fehér kiskutyája pattog és beleugat a felvételbe, hitelessé téve a hangulatot.

Eddig titkolták

"Véget vetnék a pletykáknak: igen, terhes vagyok. Boldog vagyok, nagyon-nagyon örülök neki. Minden rendben van, majd néha bejelentkezem ide és láthatjátok, ahogy nő a hasam" - ígéri a pancsoló szőke affektálva, majd minden további részlet ügyében sajtóképviselőjéhez, Howard K. Sternhez irányítja az érdeklődőket, aki azonban az AP szerint azóta sem elérhető.

Anna Nicole Smith

A hónap elején a bulvárlapok már felröppentették a hírt, hogy az örökösnő gyermeket vár, de Stern akkor egy dodonai sajtóközleményben csak annyit volt hajlandó kommentálni: "Ha Anna Nicole terhes, egyelőre nyilván nem óhajtja, hogy bárki is tudjon róla. Ha pedig nem az, akkor azért nem tagadja a pletykát, mert szórakoztatónak találja, micsoda vihart kavar ez. Hagyja, hogy hadd találgassanak".

A napokban viszont a terhesség hírén kívül az is kiderült, hogy a boldog apa Larry Birkhead paparazzo. A fotós a TMZ.com-nak nyilatkozva elismerte: "Állítólag gyerekem lesz. Már láttam az ultrahangos fotókat és beszéltem az orvosokkal is. Nagyon izgulok, amiért úgy tűnik, apa leszek". A fotós pár napja még tagadta a pletykát, de azt állítja, ezt csak Stern utasítására tette.

Milliárdos lehet hamarosan

Anna Nicole Smith Playboy-modell múltja óta leginkább azzal érdemli ki a figyelmet, hogy épp melyik bíróság foglalkozik 1995-ben elhunyt milliárdos férje hagyatéki perével. A modell ugyanis 94-ben hozzáment J. Howard Marshall texasi olajmágnáshoz, aki egy év múlva elhunyt, és fia, Pierce Marshall pedig azóta pereskedik az özveggyel apja örökségén. Jelenleg az amerikai Legfelsőbb Bíróság előtt van az ügy, ők döntik el, valóban jogosult-e az özvegy elhunyt férje vagyonának felére, vagy a 67 éves fiúnak van igaza, aki szerint több végrendelet is készült, és az utolsó érvényes szerint ő jogosult az örökségre.

Smith a bulvársajtónak egyébként is nagy kedvence, ugyanis előszeretettel jelenik meg részegen különböző nyilvános eseményeken, ahol vetkőzni kezd, vagy egyszerűen csak leesik a pódiumról.