horoszkóp

Anna Nicole Smith eltitkolta indián gyermekét

2007.03.10. 22:41
Eltitkolt gyereke is volt Anna Nicole Smith-nek. A kicsi félvér, hiszen édesapja indián származású. Legalábbis ezt állítja egy külföldi lap. Viccből. A Phoenix Times már máskor is közölt hasonló marhaságot, amiről később kiderült, hogy csak szívatás.

Alighogy eltemették Anna Nicola Smith-t, a Phoenix Times leleplező cikket közölt arról, hogy a néhai playmate-nek van egy eltitkolt gyermeke.

Anna indián gyereket is szült?

A cikk szerint egy Johnny Soto nevű, a tohonói indián törzshöz tartozó férfi azt állította, hogy fiának édesanyja Anna Nicole Smith. A playmattel még 2001-ben került közelebbi ismeretségbe, és ennek az a gyümölcse lett a gyermek. A kamucikkben Soto állítja, közjegyzői okirattal tudja bizonyítani igazát.

A Poheix olvasóinak többsége szerint a sztori kitaláció, álhír, hoax. Többen emlékeztetnek a a lap korábbi hasonló vicceire. A playmate halála körüli hírcsokor önmagában is olyan, mint egy paródia.

Minden napra egy apa

Az indián gyerekről szóló információn valószínűleg sokan már meg sem lepődtek, hiszen Anna Nicole Smith kislányának eddig is több apja van, mint egy átlagos, 485 milliós örökség nélküli gyereknek.

Legutóbb O.J. Simpson állította, hogy ő is szexelt Annával, így ő is lehet az apa. Ezt Norm Pardo filmrendező közölte, aki 2000 és 2005 közt forgatott dokumentumfilmet a sportolóról. Állítása szerint Simpson maga vetette fel a lehetőséget.

A bokszoló lusta spermái

O.J. az egyik Csupasz pisztoly film forgatásán találkozott először Smith-szel, hiszen mindketten játszottak a filmben. Norm Pardo szerint O.J. azt mondta, akkoriban meglehetősen jól ismerte Anna Nicole-t, és mivel neki lassan mozognak a spermái, az is lehet, hogy ő az apa.