horoszkóp

Boldog Anna Nicole lányának egyik apajelöltje

2007.03.17. 20:36
Lezárta a meghallgatásokat a bíróság Anne Nicole Smith lányának ügyében. Stern nem ment el, a kicsi nagymamája hallgatott, Larry Birkhead pedig sejtelmesen örvendezve távozott az épületből.

Anna Nicole Smith egykori pasija - aki állítása szerint a halott playmate lányának az édesapja - optimizmust sugallva távozott a bíróság pénteki tárgyalásáról. "Boldog vagyok, de nem mondhatok semmi többet" közölte a lehetséges apajelölt. De sem ő, sem Anna édesanyja nem volt hajlandó nyilatkozni a sajtónak.

A nagyi hallgat

Larry Birkhead a bíróságról távozóban kérdésre válaszolva újfent közölte, hogy remek hangulatban van és teljesen nyugodt. De mások nem voltak ilyen boldogok a tárgyalás után.

Például Virgie Arthur, Anna Nicole Smith édesanyja, aki meg sem mukkant a bíróságon. Ő is saját magának szeretné a kislányt, mondván, hogy stabil otthont tudna teremteni neki.

Nincs mondanivalója

Howard K Stern, aki állítólag a balamai anyakönyvi kivonattal bizonyítani tudja, hogy Dannielynn édesapja, nem vett részt a meghallgatáson. Több alkalma nem is lesz, hogy kifejtse álláspontját, ugyanis a bíróság lezárta a meghallgatásokat.

Anna Nicole lánya azért lett ilyen kapós, mert a halott playmate végrendelete szerint ő örökli a több százmillió dolláros vagyont.

A házon is marakodnak

A dollármilliókat öröklő gyermek felügyeletéért folytatott harc azután kezdődött, hogy Smith február 8-án Floridában ismeretlen körülmények között meghalt.

Közben egy másik eljárásban azon folyik a vita, kié az a bahamai ház, amelyben Anna az utolsó hónapokban élt. Az erről szóló bírósági tárgyalást áprilisra halasztották. Addig Stern és az örökös kislány biztosan benne lakhat.