horoszkóp

Anna Nicole Smith-t bebalzsamozták

2007.02.18. 18:05
Ketten egy teljes napig dolgoztak a modell testén. Az orvosszakértő szerint remek munkát végeztek.

Bebalzsamozták Anna Nicola Smith testét, így a modell egy darabig a halálban is megőrzi szépségét. Két balzsamozó szakember dolgozott a halott testen és délután be is fejezték a munkát - közölte a megyei orvosszakértő. Tájékoztatása szerint az alkalmazottak remek munkát végeztek, így "a testtel semmi probléma nem lesz".

Engedély kellett hozzá

A balzsamozásra egyébként azért volt szükség, mert a modell halála körüli furcsaságok és az örökség miatt jogi huzavona következtében mindeddig nem lehetett eltemetni Smith-t. A balzsamozáshoz egyébként bírói engedélyre volt szükség.

DNS-t vettek a holttestből

A beavatkozás előtt még DNS mintát vettek a testből, a modell öthónapos kislányának apaságára ugyanis többen is aspirálnak. A DNS vizsgálat döntheti el, hogy ki nevelheti az elhunyt modell öthónapos lányát, akire várhatóan száll a félmilliárd dolláros örökség.

Vita örökségről, temetésről

A 39 éves modell február 8-án hunyt el tisztázatlan körülmények között egy floridai hotelszobában. Azóta folyik a vita arról, hogy ki örökli a több százmillió dolláros - de még korántsem biztos, hogy megítélt - vagyont, és hogy hol temessék el. Smith anyja ugyanis azt szeretné, hogy texasi szülővárosában leljen végső nyugalomra, ügyvéd-élettársa szerint viszont fia mellett, a Bahamákon kellene örök nyugalomra helyezni a modellt.