Hugh Hefnerhez személyesen is közel állt a tegnap hirtelen elhunyt Anna Nicole Smith. Részvétüket fejezték ki az explaymate első férjének hozzátartozói is.

Megszólaltak Anna Nicole Smith egykori munkatársai, ismerősei és barátai. Az ex-playmate hirtelen halála mindenkit lesújtott, kollégái és barátai szerint azok, akik közelről ismerték őt, tudták, hogy a modell a felszín alatt valójában egy kedves nő, jó anya, és jó barát volt - írja az AP hírügynökség információi alapján a Forbes magazin.

Hugh Hefner is megdöbbent

"Lesújtott Anna Nicole halálhíre. Jó barátom volt. Nemcsak a Playboy-családnak, hanem nekem is sokat jelentett" - reagált a Playboy-birodalom tulajdonosa, Hugh Hefner.

Anna az utolsó forgatáson

De részvétét fejezte ki Anna Nicole Smith első férjének családja is. "A családunkat megdöbbentette Anna Nicole Smith hirtelen halála. Részvétünket fejezzük ki a családjának ebben a nehéz időben" - írták közleményükben az egykori férj, a milliomos J.Howard Marshall hozzátartozói, akikkel a modell több mint tíz éve pereskedett a busás örökségért.

"Az állatok barátja volt, minden lehetőséget kihasznált, hogy felszólaljon az állatok elleni kegyetlenség ellen. Anna Nicole Smith halálával a PETA egy hőst és egy igazi barátot veszített el" - nyilatkozta az állatvédő szervezet szóvivője. Anna Nicole Smith a PETA aktivistája volt.

"Anna tudta, milyen öröm életet adni egy gyermeknek és azt is tudta, milyen szörnyű elveszíteni azt. Imádkozunk azért, hogy megtalálja a békét, ami elkerülte őt itt a Földön. Azt is reméljük, hogy vigaszt talál fia, Daniel jelenlétében" - fejtette ki a TrimSpa nevű fogyókúrás termékeket forgalmazó cég alapító elnöke, Alex Goen. A súlyproblémáiról is ismert Anna Nicole Smith jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg a TrimSpa segítségével, így 2003-ban a szervezet képviselője lett.

"Jó ügyfél volt"

Megszólaltak az explaymate egykori ügyvédei is. "Szegény Anna Nicole. Ő volt a vesztes, ha legyőzték, mindig megtett minden tőle telhetőt, és elviselte azt, amit senki nem lett volna képes elvisleni" - mondta Ron Rale, Anna Nicole Smith egyik ügyvédje. A fia halálálával foglalkozó ügyvéd, Wayne Munroe szerint Anna Nicole Smith egy gyakorlatias személyiség és "jó ügyfél" volt.

Anya nélkül nőtt fel

"Azokat, akik ismerték Annát személyesen is, lesújtotta a halálhír. Nagyon kedves volt, mindig megnevettetett és megríkatott, soha nem törődött azzal, mit gondoltak róla mások. Őt senki nem pótolhatja, már most nagyon hiányzik" - nyilatkozta az E! Studio vezetője. A csatornán 2002-ben futott a modell valóságshow-ja, ami az E! Studio történetében a legnézettebb műsor volt.

Elszállítják Anna holttestét

Részvétét fejezte ki a Guess cég elnöke, Paul Marciano is. Arról beszélt, ő mindig azt érezte, Anna Nicole nem éli túl 20 éves fia halálát. Leann Rimes énekesnő szerint Anna Nicole Smith életének tragédiájához az is hozzájárult, hogy édesanya nélkül nőtt fel. Egykori kollégája, a modell Cindy Margolis pedig kifejtette, Anna Nicole Smith egy okos nő volt: "A média által sugallt kép ellenére Anna Nicole különleges ember, jó anya és jó barát volt. Nagyon fog hiányozni".