Anna Nicole Smith nyolchónapos terhesen, bohócnak festett arccal réved maga elé, miközben barátja azt kérdezgeti tőle, begombázott-e. A megdöbbentő videó mellett a legújabb fejlemény ANS-ügyben, hogy lemondott a bahamai bevándorlási miniszter, aki a playmate szeretője volt.

Megdöbbentő videofelvételt tett közzé a TMZ.com, amely megerősíteni látszik a feltételezést, hogy Anna Nicole Smith a terhessége alatt is keményen drogozott. A házivideót a playmate barátja, Howard K. Stern készítette, amikor ANS nyolchónapos terhes volt. A modell bohócot idéző, láthatóan nem túl biztos kézzel felvitt arcfestéssel látható egy gyerekkocsi mellett, és barátja egyszerű kérdéseire sem tud reagálni, csak üres tekintettel bámul maga elé.

Anna, begombáztál?

A lesújtó látványt barátja hangja teszi még nyomasztóbbá, aki úgy beszél vele, mint egy fogyatékos gyerekkel. „Anna, Begombáztál?”- kérdezte többször barátnőjétől Howard K. Stern, aki azonban nem értette a kérdést, mire az ügyvéd néhányszor elismételte, „csak vicceltem.” A felvételt a hét elején közzé tették a Fox New televízióban, ahol arról is szó volt, a videót készítő vőlegény nagy pénzeket szeretett volna leakasztani ennek közzétételével.

A múlt heti Larry King show-ban ANS legjobb barátnője, a válogatott röplabdás Jackie Hatten arról beszélt, barátnője haláláért Howard K. Stern a felelős, ugyanis folyamatosan drogokkal tömte a nőt még a terhessége idején is.

Diplomáciai botrány

"Vicodint, Valiumot, morfiumot, Demerolt adott neki... folytassam még? Úgy értem, ez túl sok ahhoz, hogy valaki hosszú időn át szedje” – vélte a playmate barátnője. A TMZ.comon megjelent számlamásolatok is bizonyítják, hogy a playmate valóban szedett gyógyszereket és metadont a terhessége alatt. Smith édesanyja szerint valószínű, hogy a drogozás okozta a lánya halálát. Mint arra az előzetes rendőrségi jelentések is utaltak, a modell szállodaszobájában nagy mennyiségű kábítószer volt a halálának éjjelén.

Újabb fejlemény ANS egyre szövevényesebb ügyében, hogy lemondott a bahamai bevándorlási miniszter. Shane Gibson eleinte tagadta, hogy korábban viszonya lett volna a modellel, végül a nyilvánosság előtt is beismerte. A miniszter viszonya diplomáciai botrányt okozott, mint arról egy bahamai kormánytag beszámolt. Az elhunyt modell kislányát egyébként Shane Gibson édesanyja vette magához, amikor ANS meghalt.