Az eddig sem csipkés lelkivilágáról ismert ex-Playmate jó áron adta el fia utolsó képeit, valamint a tévés jogokat. Természetesen mindez az elhunyt fiú emlékének ápolására szolgál.

Anna Nicole Smith pár napja még idegösszeomlására hivatkozva nem nyilatkozott a médiának fia, Daniel Smith halálával kapcsolatban, a jelek szerint azonban jobban van: jó pénzért eladta halott fia utolsó fotóit.

A gyásznak is lehet ára

Az elhunyt férje után milliárdos örökségre pályázó özvegy ügynöksége és fotóügynöksége, a Getty Images nagy kiárusítást rendezett, amiből Smithnek eddig összesen 344 ezer font (139.672.314;- Ft) fájdalomdíj jött össze. Az ex-Playmate utolsó közös fotója fiával még a bahamai kórház szülészetén készült, a fia halálát megelőző estén. A képeken Daniellel és újszülött lányával közösen szerepelnek, ezeknek a képeknek az exkluzív közlési jogáért most az In Touch magazin 212 ezer fontot fizetett. Emellett a tévés jogokkal is szép pénzt keres: eddig az Entertainment Tonight és a The Insider tévéshow-k vették meg a sztorit, amikért a gyászoló anya 132 ezer fontot zsebelhetett be.

Kegyeleti kiárusítás

Természetesen mindenki igyekszik lemosni magáról a hullarablás vádját: "Ez egy rendkívül megindító történet, a fotók és a tévéshow pedig Daniel emlékének ápolása miatt fontos" - indokolt az In Touch szóvivője. A New York Daily News egyik újságírója úgy tudja, Smithnek egyelőre "bizonytalan elképzelései vannak arra nézve, mi legyen a pénzzel", amiről még azt se tudják, pontosan mennyi, mert nem tudni, a Getty Images mennyit vesz le belőle ügynöki jutalékként. A tévéshow-kat gyártó Paramount stúdió egyelőre nem kommentálta az akciót. Smith maga egyelőre még mindig nem jelent meg a nyilvánosság előtt fia halála óta, de nyilván ettől lesz majd igazán exkluzív a tévéshow.