horoszkóp

Anna Nicole Smith ügyvédje vállalja az apaságot

2006.09.27. 11:55
Feltehetően gyógyszermérgezésben halt meg Daniel Smith, jelentette ki A. N. Smith ügyvédje, aki az is közölte, ő az ex-Playmate lányának apja. Idáig egy paparazzót gondoltak az apának, akinek személyéről Smith nem volt hajlandó nyilatkozni.

Anna Nicole Smith ügyvéde kedden bejelentette, hogy ő az apja az ex-Playmate napokban világra jött kislányának, aki érkezésének örömét befeketítette Smith fiának hirtelen halála. Howard K. Stern - aki szintén a családdal volt azon az estén, amikor a fiú meghalt - a CNN Larry King Showjában elmondta, lányukat Dannie Lynn Hope-nak fogják hívni, tudósít az AP hírügynökség.

Reménysugár

"Valahogy túl kell jutnunk ezen a szörnyű időszakon. Ez a bébi az egyetlen reménysugarunk" - mondta, majd hozzátette, hogy még mindig nem tudják pontosan, mi okozhatta a fiú szeptember tizedikei halálát. - "Most már legalább annyit sejtünk, hogy valószínűleg többféle gyógyszer volt a szervezetében."

A fiú anyját érkezett meglátogatni a Bahamákra, és az ügyvéd ment érte a reptérre. Stern szerint semmi baja nem volt a fiúnak másnap reggelig, amikor viszont fáradtságra panaszkodott, de akkor senki nem gondolta, hogy komoly baja lehet.

Anna élesztette, Jézushoz könyörgött

Az ügyvéd elmondása szerint A.N. Smith vette észre, hogy a fia nem lélegzik és mivel a kórházi személyzet sem tudta újraéleszteni, az anyja próbálkozott a végsőkig, alig lehetett leállítani.

"Átölelte Daniel lábát és Jézushoz könyörgött, hogy őt vigye el és ne a fiút" - mesélte. Stern elmondta továbbá, hogy eredetileg a Bahamákon terveztek élni Smith-el, majd valamikor össze akartak volna házasodni. A magát büszke apukaként aposztrofáló ügyvéd szerint a megfáradt ex-Playmate a nyilvánosságtól elzártan akarta felnevelni kislányát, hogy új életet kezdjen.

Gyógyszermérgezés

Már megismételték a boncolást, amit külön Smith kért, mivel nem volt elégedett a boncolási eredménnyel. A vizsgálat kimutatta, hogy Daniel bevett egy kis adagot a Lexapro elnevezésű antidepresszánsból. Stern szerint a fiú derékfájás és depresszió miatt szedhetett más gyógyszereket is, ez okozhatta a vesztét.