Egy katamarán fedélzetén mondta ki az igent a gyászoló ex-Playmate ügyvédjének, Howard K. Sternnek. Pár napja elhunyt fia, Daniel Smith még a hullaházban várja a temetést.

A bahamai partoknál, Nassau mellett, egy katamarán fedélzetén esküdött örök hűséget egymásnak az állítólag egyébként gyászoló Anna Nicole Smith és egykori ügyvédje, most már férje. Howard K. Stern mindössze pár napja vállalta, hogy az eddigi közlésekkel szemben ő nem csak jogi ügyekben partnere a szőke exmodellnek, hanem évek óta az élettársa is, sőt ő az ex-Playmate most született kislányának apja.

A pár közös, új jogtanácsosa, Michael Scott az Associated Pressnek nyilatkozva elmondta, a csütörtöki esküvő egyelőre csak egy jelképes szertartás volt, ami nem jelent törvényes köteléket: "Ez nem egy hivatalos és törvényes ceremónia volt, csak Isten előtt fogadtak örök hűséget egymásnak".

Az anyai szív szava

Az Independent Online megszólaltatta Smith anyját a témában, akivel az exmodell egyébként nincs túl közeli viszonyban. Virginie Hogan velősen csak így reagált a történtekre: "Mindjárt hányok".

Még csak 18 napja, hogy Smith első házasságából született fia, Daniel Smith meghalt, amikor meglátogatta anyját és pár napos kishúgát a nassaui kórházban. A gyászoló kismama által megbízott törvényszéki kórboncnok, Cyril Wecht szerint a húszéves fiú halálát kétféle antidepresszáns és metadon kombinációja okozta. Daniel Smith holtteste jelenleg egy nassaui temetkezési vállalkozás hullaházában várja, hogy megtörténjenek a temetési előkészületek. A bahamai hatóságok jelenleg a saját toxikológiai vizsgálataik eredményére és a rendőrségi jelentésre várnak, ami alapján eldönthető, igényel-e további nyomozást a fiú halála.

Smith és új férje az esküvő mellett közös jövőjükre is aktívan készülnek: eddig 650 ezer dollárt kerestek a halott fiú utolsó fotóival, és tévéshow-fellépések előszerződéseivel, amelyekben majd részletezik a megrázkódtatást.