Meghalt Anna Nicole Smith néha férjének a fia, akivel a nő tíz éve az örökség miatt pereskedik. A 91 éves korában elhunyt vállalkozó ugyanis kifelejtette a végrendeletéből 23 éves feleségét, aki azonban igényt tartana a másfél milliárdos vagyon felére.

Meghalt Anna Nicole Smith néhai férjének, J. Howard Marshallnak a fia, adta hírül a People News. Az „agresszív fertőzés” következtében 67 éves korában elhunyt E. Pierce Marshall tíz éve pereskedett az egykori sztriptíztáncosnővel édesapja öröksége felosztásán, amelyről a bíróság ennyi év alatt sem döntött végleg.

Kifelejtette a végrendeletből

A texasi olajmágnás J. Howard Marshall tetemes ingó és ingatlan vagyont hagyott a családjára, és köztük elsősorban a feleségére. Legalábbis Nicole Smith azt állította, hogy a vagyon felét a férje neki ígérte, de a végrendeletben a nő neve nem szerepelt.

Anna Nicole Smith

Néhányan Anna Nicole Smith szerelmét is vitatták, amikor tizenkét évvel ezelőtt, 23 éves korában férjhez ment az akkor 90 éves Howard Marshallhoz, és a nő karitatív szándékait sem látták hitelesnek, hogy feltétel nélküli szeretetből tenné boldoggá a milliárdos öreg napjait. A volt modellnek nem is került különösebb erőfeszítésébe, hogy az 1,6 milliárd dolláros örökség közelébe kerüljön, a nászútjukat követő egy éven belül Howard meghalt. Az örökösödési tárgyalás után Anna Nicole Smith beperelte J. Howard Marshallt annak érdekében, hogy az állítólagosan ígért örökséget megszerezze.

Anna Nicole Smith esélyei

A per negyedik évében a bíróság 474 millió dollárt ítélt meg neki, de az örökös fellebezését követően az egykori sztriptíztáncosnő nem kapott semmit. Az özvegy áprilisban kérte a Múlt hónapban kérvényezte a per újrafelvételét, amelyet az Egyesült Államok legfelsőbb bírósága lehetővé tett.

A fiatalabbik Marshall két gyereke - akik a jogörököseivé váltak- feltehetően folytatja a pereskedést, amelyben a családfő halála miatt egyelőre úgy tűnik, Anna Nicole Smith esélyei nőttek.