Az elhunyt playmate 475 millió dolcsit érő kislánya egyre többeknek fontos: most testőre jelentkezett a szerető apák sorába. Az élettárs Howard K. Stern közben egymillió dolláros exkluzív interjúban zokogta el esküvői terveiket.

Howard K. Stern azt állítja, épp februárban akartak hivatalosan is összeházasodni az elhunyt - és többszáz millió dolláros örökségre esélyes - Playmate-tel. Smith és egykori ügyvédje szeptemberben a Bahamákon már hűséget fogadtak egymásnak, az azonban nem minősült hivatalos szertartásnak. "Szerettük volna legalizálni a kapcsolatunkat. Úgy terveztük, két héten belül összeházasodunk" - mondta el most Stern a The Insider és az Entertainment Tonight stábjának, amikor hét végén magánrepülőjén a Bahamákra utazott a playmate öthónapos kislányáért. A stáb a TMZ.com információi szerint egymillió dollárért vásárolta meg az interjúlehetőséget, és ebben az árban a jelek szerint a krokodilkönnyek sírása is szerepelt.

"Ne haragudjanak, erről most még nem tudok beszélni" - zokogta Stern a kamerák előtt, majd elmondta, annyira megviselte őt barátnője halála, hogy a hírt meghallva három napig fel se tudott kelni az ágyából. "De Danniellynn miatt erősnek kell lennem. És hogy őrizzem Anna emlékét. Danniellynn az egyetlen dolog, amiért még ezen a világon vagyok. Anna volt a mindenem: a legjobb barátom, a szerelmem, a feleségem" - emlékezett vissza könnyek közt, miközben épp a Bahamákra tartott, hogy begyűjtse Danniellynnt, akire az elmúlt napokban a bahamai bevándorlási miniszter családja vigyázott. A miniszter, Shane Gibson eddig Smith "közeli barátjaként" szerepelt a sajtóhírekben, de a TMZ.com-on most megjelent egy bahamai lapban leközölt fotó, amelyen ágyban fekve ölelkeznek - igaz, ruhában. A találgatások most épp arról szólnak, hogy Smith talán szexszel próbálta gyorsítani, hogy megkaphassa az állampolgárságot.

Újabb apajelölt jelentkezett a drágaságért

Bár ennek részleteiről egyelőre többet nem tudni, Danniellynn apjainak számaenélkül is egyre nő. Már két nappal anyja halála után négyen jelentkeztek a 475 millió dolláros bébiért: a Smith által hivatalosan megnevezett Stern mellett ekkor már javában pereskedett érte Larry Birkhead expasi és paparazzó, majd hétfőn csatlakozott a mozgalomhoz Gábor Zsazsa férje, Frederic von Anhalt herceg is.

A herceg igen elszántan nyilatkozott az AP hírügynökségnek: a 475 millió dolláros bébiért akár húszéves házasságát is felrúgja, ha kell. Von Anhalt maga is DNS-tesztet akar csináltatni, és ha bebizonyosodik hogy övé a gyerek, magához veszi. "A nejem azt mondta, ha idehozom a babát, mindennek vége köztünk. Szerintem meg ha válni akar, hát váljon".

A legabszurdabb verzióval Smith nővére állt elő: ő azt állítja, hogy húga tíz éve halott olajmilliárdos férje, J. Howard Marshall lefagyasztott spermáját használta a teherbeeséshez.

Az apának jelentkezők sorában most új arcként feltűnt az explaymate testőre, Alex Denk is, aki az US TV interjújában azt állította: már két éve titkos szeretője volt Smithnek, és biztos benne, hogy ő a kislány apja. "Csodálatos volt, és nagyon jól csókolt" - osztotta meg bizonyítékként a nyilvánossággal a több mint testőr, és azt is mondta, az explaymate többször is hangoztatta, mennyire szeretne tőle gyerekeket. "Persze nem állíthatom biztosra, hogy én vagyok az apa, de van rá esély" - vélekedett a tévéshowban.

Stern ugyanakkor határozottan kijelentette, nem hajlandó lemondani a gyerekről: "Nem vehetik el a kicsikémet. Nem vehetik el tőlem Anna gyerekét, soha" - fogadkozik az interjúban. Az élettársnak az apasági perben az önjelölt apák hada mellett anyósával is meg kell küzdenie: Virgie Hogan Larry Birkhead oldalán küzdve maga is szeretné elnyerni a felügyeleti jogot a bébi felett.