horoszkóp

Anna Nicole Smith drogdokijával is kavart

2007.02.22. 18:52
Legalábbis különös az a videó, amit most ásott elő a TMZ.com: Anna Nicole Smithtel azzal a Dr. Sandeep Kapoor flörtöl mélyrehatóan, aki azzal vált ismertté, hogy metadont és erős nyugtatókat írt fel a nyolchónapos terhes playmate-nek.

A 2005-ös felvételen Smith és a meztelen felsőtestű doki egy melegbárban ölelkeznek. Kapoor egy kanapén heverve átöleli a – szokott módon erősen befolyásolt állapotúnak tűnő – playmate-et és mintegy mellékes tevékenységként csókolgatja a dekoltázsát és a nyakát, Smith pedig egyáltalán nem ellenkezik. A videón feltűnik még Larry Birkhead, a paparazzó, Smith akkori pasija, és bevillan Howard K. Stern, aki akkor még csak ügyvédi minőségében volt jelen, bár az kérdéses, miért is szükséges ügyvédi támogatással bulizni járni.

Nyalja és falja

Kapoor ellen a Kaliforniai Orvosi Kamara épp most folytat nyomozást, miután bebizonyosodott, hogy 2006. augusztusában ő írt fel metadont és erős nyugtatókat az akkor nyolcadik hónapos terhes Smithnek. A recepten a Michelle Chase név szerepel ugyan, ez azonban egy Smith által előszeretettel használt álnév.

A metadon életet ment, a metadon biztonságos, a metadon jó

Kapoort most gyógyszerrel történő visszaéléssel vádolják, melyre válaszul ügyvédje közleményt bocsátott ki: „Orvosi kutatások és eljárások bizonyítják, hogy a metadon használata terhes páciensek esetében is elfogadott. Megmentheti a magzat életét és hozzásegítheti az édesanyát egy minőségibb élethez”. A hivatkozott kutatás szerint a metadonhasználat születési rendellenességeket sem okoz.

Ügyvédje szerint a doktor abban sem vétkes, hogy álnévre állított ki receptet: „A Smith életét és tragikus halálát övező médiahiszti érthetővé teszi, hogy ismert személyiségek álneveket használnak, hogy titkolni tudják orvosi kezeléseiket”.