horoszkóp

Feltehetően megölték Anna Nicole Smith fiát

2006.09.14. 12:13
A hatóságok állítólag tudják, ki és mi végzett Anna Nicole Smith húszéves fiával húga születése után három nappal, de a boncolásig nem mondhatnak semmit. Viszont cáfolták, hogy drogot talátak volna a vérében.

Anna Nicole Smith húszéves fiának halálát a kezdeti találgatások után gyanúsnak nevezte a halottkém és a hivatalos vizsgálat. Ez lehetővé teszi a bűnügyi vádemelést, írja az Sfgate.com.

Anna Nicole Smith fiával

Kerülni akarta a nyilvánosságot

Daniel Smith vasárnap anyját látogatta a Bahamákon található kórházban, ahol a nő három nappal korábban egy lánygyermeknek adott életet. Fia a látogatáskor váratlanul meghalt. Anna Nicole Smith, korábbi Playboy modell és tévés sztár azért ment a Bahamákra szülni, hogy terhessége alatt elkerülje a médianyilvánosságot, értesült a CNN. Az új gyermek édesapja személyazonosságát Anna Nicole Smith egyelőre nem árulta el, de a bulvárlapokban egy paparazzo, Larry Birkhead neve merült fel.

Valaki még volt a teremben

A bírósági vizsgálat a tervek szerint október 23-án kezdődik, és Anna Nicole Smith-et kötelezni fogják, hogy részt vegyen benne, mondta Linda P. Virgill, halottkém. Az eredményeket nyilvánosságra fogják hozni.

Reginald Ferguson, a bahamai rendőrség részéről elmondta, halála idején Daniellel együtt egy másik személy is a teremben tartózkodott, aki nem tartozott a kórház személyzetéhez. A forrás azonban nem volt hajlandó felfedni a nevezett személy kilétét, amit azzal indokolt, hogy nem akarja veszélybe sodorni a nyomozást.

A halottkém tudja, ki az

Ha a halottszemle vezetői úgy látják, bűncselekmény történt, az ügyet átadják az igazságügy-miniszternek. Virgill szerint a döntéshozók tudják a halál okát, de ki akarják várni a boncolási jegyzőkönyvet, ami megerősítené véleményüket. Ennek kapcsán így nyilatkozott: "Meg tudom erősíteni, hogy feltétlen volt egy másik személy is a teremben a halál pillanatában és tudom is, ki az a személy. De jelen pillanatban különböző okok miatt nem szívesen fedem fel ezt az információt."

Nem a kábszer

A rendőrség rekonstruálta Smith útját attól kezdve, hogy szombaton a Bahamákon landolt a gépe. A média a halált követően azt állította, hogy Daniel kábítószertúladagolásban halt meg, mivel szervezetében kábítószereket és gyógyszereket lehetett kimutatni.

Ferguson elmondta, semmilyen illegális drogokra utaló nyomot nem találtak Danielen, a kórházi szobában vagy környéken.