horoszkóp

Anna Nicole Smith semmire sem emlékszik

2006.09.15. 09:01
Anna Nicole Smith sokkos állapotban került fia halálától, így nem emlékszik arra, hogy pontosan mi történt, amikor holtan találta fiát. Daniel Smith gyanús halálának ügyében október közepén hallgatják meg.

Nem akarta elengedni fiát

Anna Nicole Smith engedélyt kapott arra, hogy elhagyja a Bahamákat, de egy hónap múlva a nyomozás érdekében vissza kell térnie a szigetre. "Smith-t és ügyvédjét, Howard K. Sternt október 23-ára rendelték vissza halotti szemlére, hogy segítségükkel megállapítsák, hogy miben halt meg Daniel Smith" nyilatkozta Reginald Ferguson nyomozó. "Eddig sajnos nem sikerült Daniel édesanyjával beszélnünk, mert sokkos állapotba került fia halálának hírétől. A kórház munkatársai alig tudták elválasztani halott fiától, így csak nyugtatók hatására volt képes elhagyni a helyszínt. Anna Nicole Smith-t jelenleg teljes elzártságban családja és barátai segítik."

Az ügyvéd is a szobában volt

Daniel Smith vasárnap hajnalban anyját látogatta meg a bahamai Doctor's Hospital nevű kórházban, ahol a nő három nappal korábban egy lánygyermeknek adott életet. Fia a látogatás során váratlanul meghalt. Reginald Ferguson, a bahamai rendőrség részéről elmondta, halála idején Daniellel együtt egy másik személy, Howard K. Stern, Smith ügyvédje is a szobában tartózkodott.

Nem hagyta el anyja szobáját

A rendőrségi jegyzőkönyv szerint Daniel Smith azért érkezett a Bahamákra, hogy anyjával legyen. Rögtön a leszállás után a kórházba ment. Mindvégig anyja szobájában volt, ahol hármasban, anyjával és anyja ügyvédjével töltötték a halála előtti éjszakát és a másnap reggelt, amikor halála bekövetkezett. Daniel Smith egyetlen egyszer sem hagyta el anyja szobáját, míg az ügyvéd, Howard K. Stern egyszer kiment, hogy hozzon frissítőket. Vasárnap kora reggel Anna Nicole Smith észrevette, hogy fia nem lélegzik, és segítséget kért. Fél óráig tartó sikertelen újraélesztés után Daniel Smith-t hivatalosan halottnak nyilvánították.

Nem kizárt az idegenkezűség

A rendőrség semmi erőszakra utaló jelet nem talált a szobában. Egyes állítások szerint a fiú vérében antidepresszánsokat és kábítószert találtak, ezt azonban az azóta már lefolytatott toxikológiai vizsgálat ellenére sem erősítették meg hivatalosan. A húszéves fiú halálát továbbra is gyanúsként kezeli a bahamai rendőrség, és nem zárták ki az idegenkezűség gyanúját sem. Daniel Smith halálának körülményeit októberben 23-án kezdik kivizsgálni.

Páratlan tragédia

Anna Nicole Smith szerette volna elkerülni a nyilvánosságot terhessége alatt, ezért utazott a Bahamákra. Kislánya, Hanna édesapja személyazonosságát a tévésztár egyelőre nem árulta el. Barátai szerint a korábbi playmate-en percenként uralkodik el a szomorúság, majd a boldogság, hiszen három nap különbséggel született meg a kislánya és halt meg a fia.