Miután egy paparazzi a nyilvánosság előtt vállalta, ő Anna Nicole Smith kislányának apja, a volt modell ügyvédje is vállalta az apaságot, sőt Larry King showjában arról is beszélt, mennyire szerelmes. Az A.N.S. saga legújabb részében mindkét férfi ragaszkodik a kislányhoz.

Nem sokkal azután, hogy a világ végre megnyugodhatott, hogy Anna Nicole Smith lányának van egy paparazzo apja, egy másik apa is jelentkezett. A Detroit Free Press információi szerint a volt Playmate ügyvédje, Howard K. Stern úgy döntött, Larry King talkshowjában vallja be, hogy ő az apja Dannie Lynn Hope-nak. „Annával együtt vagyunk. Szeretjük egymást már nagyon hosszú ideje. De mivel az ügyvédje vagyok, jobbnak láttuk, ha nem tárjuk ország-világ elé szerelmünket” – tárta ország-világ elé szerelmüket Stern, majd továbbra is az érzelmek húrjait pengette.

Reménysugár a szomorú időkben

Az ügyvéd „reménysugárnak” nevezte – állítólagos – közös kislányukat, aki szerinte vigaszt nyújt majd a volt modellnek fia elvesztése utáni „szomorú időkben”.

Anna Nicole Smith Daniel nevű fia mindössze három nappal azután halt meg, hogy megszületett a húga. Az első hírek alapján kizárták, hogy a húszéves fiút megölték, és hogy mérgezés okozta volna a halálát, a boncolási jegyzőkönyvben leírtak szerint azonban hirtelen halálát a szervezetében nagy mennyiségben talált Lexapro nevű antidepresszáns és Ambien nevű altató okozta. Mindezekről a Nassaui Guardian riportere beszélt a showmannek, néhány adással ezelőtt, hogy King Howard K. Stern-t is meghívta volna a Live Showba.

Kétség sem fér hozzá

Larry King nem tűnt túl meghatottnak az ügyvéd szavait hallgatva, inkább az apaságot bizonyító DNS-vizsgálat felől érdeklődött. „Én vagyok a büszke apa”- válaszolta az ügyvéd, majd a megismételt kérdésre már így válaszolt. „Az alapján, hogy milyen régóta együtt vagyunk, azt hiszem, ehhez kétség sem fér, hogy az én lányom.”

A sokat emlegetet Larry Birkhead paparazzi mindezt másképp tudja. Nem sokkal a volt modell fiának halála után jelezte, ő Dannie Lynn Hope apja, akit szíve szerint felnevelne, miután Anna Nicole Smith-t feleségül veszi. Miután a másik apáról tudomást szerzett, továbbra is állítja, a gyerek az övé. A jelek szerint Larry King showjának új vendége lesz.