horoszkóp

Anna Nicole Smith részegen a színpadon

2004.11.17. 11:59
A világ leghíresebb özvegye alig tudott megszólalni, majd beesett egy asztal alá, kivívva ezzel az est fénypontja címet az American Music Awards díjátadón. A szőkeség később arra hivatkozott, hogy a túlzott fogyókúra tehet mindenről.
Anna Nicole Smith-t két biztonsági embernek kellett levezetnie a színpadról, miután részegen jelent meg szombat este az American Music Awards díjátadóján. A kebelcsoda eleve késett tíz percet, majd - láthatóan befolyásolt állapotban - ahelyett, hogy feladata szerint felkonferálta volna Kanye West műsorszámát, azzal kezdte beszédét: "Hé, jó a testem?". Ezek hallatán a show szervezői aggódni kezdtek a lehetséges további események miatt, és úgy döntöttek, rövidre fogják Smith fellépését: két biztonsági ember gyorsan letámogatta az egyedül járni is alig tudó szőkeséget a színpadról.

Smith ezek után egy ideig még a színfalak mögött dülöngélt, majd átesett az asztalon, amin az átadandó díjak sorakoztak. Innen egy ismeretlen férfi szedte össze - írta a Splash hírügynökség.

A túlzott fogyókúra káros az agyra

Anna Nicole Smith
A szőkeség ügyvédje, Howard K. Stern később a New York Postnak azt állította, hogy ügyfele nem állt sem alkohol, sem kábítószer hatása alatt, viselkedése mindössze annak köszönhető, hogy "nem jó a szeme és nem látta a súgógépet". Az ügyvéd szerint: "Csak elrontott egy sort, amit félreolvasott, de teljesen jól volt. Ezután még interjúkat is adott, ami csak azt bizonyítja, hogy minden rendben volt vele."

Maga Smith azt állítja, hogy azért viselkedett így, mert túl sokat fogyott, és különben is borzasztó, hogy mindenki mindig azzal húzza, hogy buta: "Jobb szerettem magam kicsit húsosabban, szerintem most kilátszanak a csontjaim. Ráadásul mindenki buta szőkének tart, és soha senki nem vesz komolyan."

Különdíjat érdemel

A Los Angeles-i esemény műsorvezetője, Jimmy Kimmel később úgy nyilatkozott, véleménye szerint mindenképp Smith produkcióját illetné az "est fénypontja" különdíj.

A Velvet véleménye szerint pedig drasztikus fogyókúra esetén a tudatmódosító szerek fogyasztását is érdemes csökkenteni, mert a kiéheztetett szervezetre már kevesebb is jobban hat.